Nevoie de o fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre? Hummus de mazăre și anghinare ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 79 calorii, 0g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, frunze de mentă, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 15 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Crostini De Hummus De Mazăre Proaspătă Cu Garnitură De Tendril De Mazăre, Hummus De Anghinare, și Hummus De Anghinare.
Instrucțiuni
1
Răsturnați mazărea într-un castron și turnați peste apă clocotită pentru a acoperi. Se lasă 5 minute, apoi se scurge bine și se răstoarnă într-un robot de bucătărie cu toate celelalte ingrediente și se condimentează. Pulse pentru a face o pură brută, apoi lingură într-un castron mic. Acoperiți cu folie alimentară și răciți până când este gata de servit.
Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru Hummus. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Kir-Yianni Akakies Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.