Hummus De Ghimbir-Usturoi

Hummus De Ghimbir-Usturoi
Ginger-usturoi Hummus ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 95 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez nesezonat, ghimbir lung, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Mușcături de castraveți Hummus cu ghimbir murat, Quinoa Cu Lămâie De Nucă De Cocos Cu Hummus De Ghimbir, și Usturoi Hummus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind porniri / opriri, tocați usturoiul și ghimbirul în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Carne MăcinatăCarne Măcinată
2
Adăugați fasole, lichid de fasole rezervat, unt de caju, oțet de orez, sos de soia, sos chili-usturoi și anason stelat măcinat. Procesați amestecul la piure grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Usturoi ChiliSos De Usturoi Chili
Unt De CajuUnt De Caju
Oțet De OrezOțet De Orez
Anason StelatAnason Stelat
Sos De SoiaSos De Soia
FasoleFasole
3
Adăugați coriandru și ceapă verde; proces pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
4
Transferați în castron; garnisiți cu anason stelat întreg, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason StelatAnason Stelat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
* Disponibil în secțiunea Asian foods din multe supermarketuri și pe piețele asiatice.

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista