Hummusul de fasole albă și vinete prăjite durează aproximativ 33 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 243 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării orientale middl. Această rețetă este plăcută de 2281 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de vinete, suc de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 100%. Rețete similare includ Hummus de fasole albă și vinete prăjite, Hummus De Fasole Albă Cu Usturoi Prăjit, și Hummus De Fasole Albă Cu Usturoi Prăjit.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F și așezați un suport pentru cuptor în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Așezați vinetele pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
4
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Prăjiți timp de 20 până la 25 de minute până se rumenesc. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5
În vasul unui robot de bucătărie, combinați vinetele răcite, fasolea, pătrunjelul, sucul de lămâie, usturoiul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Pulsați până când amestecul este tocat grosier. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat 1/3 cană de ulei de măsline până când amestecul este cremos. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Toppinguri, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați hummusul într-un bol de scufundare și serviți cu feliile de castraveți. Alternativ, lingurați hummusul peste feliile de castraveți și aranjați pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Hummus. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Culoarea strălucitoare a Black Label amintește de tonurile caracteristice de paie ale Pinot Noir, cu sclipiri de chihlimbar. Este plin de viață în flaut, cu un flux fin de bule persistente. Aromele sale proaspete combină impresia de vitalitate și mirosurile de primăvară, împreună cu indicii de pâine prăjită și miere. Pe gust, buchetele de fructe coapte și citrice creează o senzație de opulență, dar lejeritate.