Hummus De Dovleac
Dovleac Hummus ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 1,34 USD pe porție. O porție conține 404 calorii, 10g de proteine, și 29G de grăsime. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, fasole garbanzo, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 86%. Rețete similare sunt Cel mai bun Hummus : Hummus de dovleac cu scorțișoară "zahăr" chipsuri de Tortilla {grâu integral, cu conținut scăzut de grăsimi, Vegetarian + Super simplu}, Hummus de dovleac dulce cu plăcintă de dovleac semințe de dovleac prăjite, și Hummus De Dovleac.
Instrucțiuni
Așezați fasolea garbanzo într-un recipient mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece; lăsați să stea 8 ore până peste noapte. Sau, aduceți fasolea și apa la fiert într-o oală mare la foc mare. Odată ce fierbe, opriți focul, acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Scurgeți și clătiți înainte de utilizare.
Așezați fasolea garbanzo înmuiată într-o cratiță mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când fasolea garbanzo este fragedă, 1 1/2 până la 2 ore. Odată fierte, dați la frigider fasolea și lichidul până la rece.
Scurgeți fasolea garbanzo, rezervând lichidul de gătit.
Așezați fasolea și 1/2 cană din lichidul de gătit rezervat într-un blender și faceți piure până se formează o pastă netedă.
Adăugați piureul de dovleac, sucul de lămâie, uleiul de măsline, tahini, usturoiul, scorțișoara, nucșoara și ienibaharul. Acoperiți și curățați din nou până se omogenizează. Utilizați lichid de gătit suplimentar, după cum este necesar, pentru a obține o consistență lină. Condimentează după gust cu sare.