Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., Huevos Motule ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 619 calorii, 28G de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, pătlagină, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 406 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Huevos Motule, Huevos Motulenos, și Huevos Rancheros sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Gatiti ceapa, usturoiul, ciupercile si fasolea:
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cutie De Fasole Verde, Scursă
2
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare de saut la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa, usturoiul și ciupercile feliate. Gatiti pana cand ceapa este translucida, dar nu rumenita, iar ciupercile au renuntat la o parte din umezeala lor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Se amestecă fasolea prăjită și epazotul (dacă se utilizează). Gatiti inca 3 sau 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită
Epazot
5
Se scoate din tigaie într-un castron, se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Gatiti chorizo: in timp ce ceapa si ciupercile se gatesc, incalziti 1 lingura de ulei de masline intr-o alta tigaie saut mai mica sau tigaie din fonta la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați chorizo (din carcasă), împărțindu-l în bucăți. Gatiti aproximativ 5-6 minute pana cand sunt fierte si rumenite usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
8
Se scoate din tigaie într-un castron și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Faceți sosul: într-un blender, amestecați roșiile tocate, 2 căței de usturoi, 1/2 serrano chile, 1/2 cană de apă și un vârf de sare. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Se toarnă sosul într-o cratiță și se gătește la foc mediu până când este fiert, cu bule și gros, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
11
Se ia de pe foc și se pune într-un castron mic, se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
12
Prăjiți pătlagina: curățați pătlagina, tăiați-o pe diagonală în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
13
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare saut la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Tapetați tigaia cu feliile de pătlagină. Maro pe o parte, apoi flip și maro pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Scoateți feliile de pătlagină pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie, rezervând uleiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Gatiti tortilele: continuati incalzirea uleiului la foc mediu. Pe rând, gătește tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
17
Așezați o tortilla în tigaie și gătiți până se rumenesc ușor și se formează bule în tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
18
Răsturnați și gătiți până se rumenesc ușor și pe cealaltă parte. Continuați să gătiți până când tortilla este oarecum rigidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
19
Folosiți clești pentru a îndepărta pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și continuați același proces cu celelalte tortilla. Va trebui să adăugați mai mult ulei, asigurați-vă că se încălzește înainte de a adăuga o altă tortilla în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
20
Prăjiți ouăle, cu partea însorită în sus:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
21
Încălziți câteva linguri de ulei de măsline într-o tigaie saut fără băț (fonta va funcționa bine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
22
Crăpați ouăle în tigaie și gătiți, cu partea însorită în sus, până când albușurile sunt fierte și gălbenușurile sunt încă puțin curgătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Așezați o tortilla gătită (tostada) pe o farfurie mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Tostadas
2
Întindeți niște fasole peste tostada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tostadas
Kilograme De Mure (aproximativ
Cutie De Fasole Verde, Scursă
3
Puneți un ou prăjit sau două peste fasole. Căptușiți exteriorul tostadei cu pătlagină prăjită, niște chorizo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Tostadas
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
4
Puneți niște salsa peste ou. Puneți avocado feliat deasupra.