Nevoie de o curs principal fără lactate? Coacerea nutritivă a puiului mărunțit ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 255 calorii, 26g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați salvie, piper, condimente de pasăre și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza margarina fără lactate, puteți urma acest fel principal cu Unt De Arahide Nucă De Cocos Fulgi De Ovăz Scotchies ca desert. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cârnați de pui cu mere quinoa coaceți cu varză de Bruxelles mărunțită și cartofi dulci, Coaceți cartofii dulci cu pătlagină mărunțită și Topping de nucă de cocos, și Muesli Hrănitori pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se fierbe pieptul de pui aproximativ 20 de minute, sau până când se face, în bulion de pui, o picătură de piper negru și condimente de pasăre. Spălați ierburile proaspete și spanacul. Feliați anghinare și tocați spanacul în timp ce puiul este cooking.In o cratiță mică, începeți rouxul topind margarina și cu un tel, amestecați făina de sorg până când făina este topită în margarină fără bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Margherita® Capicola
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Făină De Sorg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ierburi Proaspete
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
¼ Cană Grămadă De Făină
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Biscuiți Oreo Tăiați
2
Adăugați cele 1 1/2 căni de bulion, sare și piper în cratiță și amestecați continuu cu biciul, până devine gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Biscuiți Oreo Tăiați
3
Scoateți cratița de pe foc și adăugați ierburile proaspete, amestecați și lăsați-o să stea în timp ce tocați puiul. Într-un castron mare, combinați spanacul, anghinarea, puiul mărunțit și rouxul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa Tocata
Ierburi Proaspete
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Așezați cantități uniforme în ramekine individuale (8oz) și coaceți la cuptor pe 350 de minute timp de 20 de minute și apoi fierbeți timp de 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Se servește cu biscuiți de orez* pentru scooping și o salată laterală. Distractiv, ușor și gustos!.