Hrean și usturoi prim coaste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1378 calorii, 51G de proteine, și 123G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 8,71 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de bulion de vită rezervat, hrean, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este destul de bun. Încercați Hrean Și Usturoi Prime Rib, Prim coaste cu crema de hrean, și Prim coaste cu crema de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Așezați carnea de vită într-o tigaie mare de prăjire cu partea osoasă în jos. (Coastele acționează ca un suport natural de prăjire.) Într-un castron mic mash împreună usturoi, hrean, sare, piper și ulei de măsline pentru a face o pastă. Masați pasta generos pe întreaga friptură. Împrăștiați legumele și usturoiul înjumătățit în jurul cărnii și stropiți-le cu un număr de 2 de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean
Legume
Ulei De Măsline
Usturoi
Piper
Carne De Vită
Os
Carne
Coaste
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Bol
4
Puneți tigaia în cuptor și prăjiți carnea de vită timp de aproximativ 1 1/2 până la 2 ore pentru mediu-rare (sau aproximativ 20 de minute pe kilogram). Verificați temperatura internă a fripturii în mai multe locuri cu un termometru citit instantaneu; ar trebui să înregistreze 125 grade F. pentru mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
Tigaie
5
Scoateți carnea de vită pe o placă de sculptură și lăsați-o să se odihnească 20 de minute. Temperatura internă a cărnii va continua să crească cu aproximativ 10 grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Carne
6
Scoateți legumele și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
7
Se toarnă sucurile de tigaie într-un separator de grăsimi sau într-un castron mic și se lasă deoparte pentru a permite separarea grăsimilor și a sucurilor de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
8
Se toarnă și se aruncă grăsimea. Veți folosi sucurile gustoase de vită pentru ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Carne De Vită
9
Puneți o tigaie curată la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați untul și o picătură de ulei de 2 ori. Când untul începe să spumeze. adăugați ciupercile și cimbrul; și condimentează cu sare și piper. Amestecați totul împreună câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
Unt
Cimbru
Ulei De Gătit
11
Adăugați vinul roșu, amestecând pentru a răzui orice biți blocați; apoi gătiți și amestecați pentru a evapora alcoolul. Când vinul este aproape dispărut, adăugați sucurile de carne de vită rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Alcool
Carne De Vită
12
Lăsați lichidul să se gătească și apoi scoateți-l de pe foc. Se amestecă smântâna și arpagicul și se condimentează cu sare și piper.