Hrean și pesmet-Topped file Mignon

Hrean și pesmet-Topped file Mignon este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.83 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 251 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de vită, hrean, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ File Mignon cu vin roșu-sos de hrean, File Mignon Cu Cremă De Hrean Pe Biscuiți De Rozmarin, și File Mignon Învelit În Slănină Cu Sos De Hrean.
Instrucțiuni
Puneți pesmetul într-o tigaie mare antiaderentă; gătiți la foc mediu-mare 2 minute sau până se prăjește ușor, amestecând constant.
Scoateți din căldură; puneți într-un castron mic.
Scurgeți hreanul într-o sită fină, apăsând ușor cu spatele unei linguri pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Adăugați hrean și muștar în pesmet; aruncați bine.
Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Încălziți 1 linguriță de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de pesmet; gătiți 4 minute sau până la prăjit, amestecând ocazional. Lingură pe un prosop de hârtie; deoparte.
Presărați fripturile cu sare și piper.
Încălziți restul de 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați fripturi și gătiți 3 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați șobolani în tigaie; sotati 2 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați vin și gătiți până se reduce la 1/4 cană (aproximativ 1 minut), răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se toarnă sosul peste fripturi și se presară uniform cu amestec de pesmet.