Hot Dog Ușor, Crocant

Hot Dog Ușor, Crocant
Rețeta Hot Dog ușor și crocant este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 8 și costă 93 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 313 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână hot dog-uri din carne de vită, firimituri de fulgi de porumb, ketchup și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Hot Dog Cu Nod De Usturoi, Crunchy Nacho Câini, și Câini Crocanți În Stil De Grădină.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați o foaie de copt cu o foaie de folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
2
Se amestecă ketchup-ul și muștarul pe o farfurie până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
3
Așezați firimiturile de fulgi de porumb într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Fulgi De PorumbFirimituri De Fulgi De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Rulați fiecare hot dog în amestecul de ketchup, apoi rulați în firimiturile de fulgi de porumb pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Fulgi De PorumbFirimituri De Fulgi De Porumb
Ceapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La VarfCeapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La Varf
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când hot dog-urile sunt fierbinți în interior și crocante în exterior, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La VarfCeapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La Varf
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz

Riesling, Gewurztraminer, și rossimbroulvine sunt alegerile mele de top pentru Hot Dog. Un Gew Arrabrztraminer va fi grozav cu hot dog-ul dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză murată. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, ați putea opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de topping-urile dvs., un rosul roșu uscat funcționează aproape întotdeauna. Un vin pe care l-ați putea încerca este Purple Star Ancient Lakes Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Stele Violet Lacuri Antice Riesling
Stele Violet Lacuri Antice Riesling
Aromele de caise și piersici albe se poartă prin Palatul Mijlociu dulce cu arome de caise uscate, fructe de piatră și miere. Echilibrat pe finisaj cu aciditate naturală.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista