Horchata Mexicană Fără Lactate

Horchata Mexican fără lactate ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 668 calorii. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 28 de gurmanzi și bucătari. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați băț de scorțișoară, basmati, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul basmati, puteți urma acest fel principal cu Budincă de orez Basmati cu nucă de cocos prăjită ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Orchata Îndulcită Natural (Fără Lactate), Horchatan de fasole de vanilie fără lactate și călătoria mea Tmi totală cu IBS, și Ciocolată Caldă Mexicană Fără Lactate.
Instrucțiuni
Măcinați orezul într-o pulbere cât mai fină pe care o puteți gestiona folosind o râșniță de cafea/condimente.
Așezați orezul măcinat, migdalele și bățul de scorțișoară într-un castron mare, turnați 2 căni de apă fierbinte deasupra, acoperiți și lăsați peste noapte să se înmoaie.A doua zi, așezați amestecul de orez în blender și amestecați la înălțime până când amestecul este cât mai neted posibil.
Adăugați restul de 2 căni de apă, vanilie și zahăr după gust și dați-i un alt amestec rapid. Strecurați orchata mai întâi printr-o strecurătoare cu plasă fină, apoi printr-un strat dublu de pânză de brânză sau nailon. Strângeți materialul pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Dacă amestecul este încă puțin prea gros după bunul plac, nu ezitați să amestecați puțin mai multă apă.
Se servește peste gheață și se ornează fiecare pahar cu o pană de var, dacă se dorește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.