Hopa, am scăpat Tarta cu lămâie

Hopa, am scăpat Tarta cu lămâie
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 283 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Un amestec de zahăr de cofetărie, gălbenușuri de ou, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Hopa! Salată Italiană De Pui, Sos Pesto cremos pentru Lorac OOPs mă refer la Miel, și Jos Sub Tartă De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o chiuvetă sau un vas mare din oțel inoxidabil cu gheață și aranjați un al doilea bol puțin mai mic deasupra gheții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o cratiță medie grea la foc moderat, combinați laptele, smântâna, zahărul, iarba de lămâie și coaja de lămâie. Gatiti, amestecand des cu o lingura de lemn, pana cand un termometru cu citire instantanee inregistreaza 160 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
CremăCremă
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine în vasul din oțel inoxidabil așezat peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
4
Lăsați amestecul să se răcească, amestecând ocazional, până se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Procesați crema într-un aparat de înghețată, apoi transferați într-un recipient etanș și congelați până se întărește, cel puțin 4 ore și până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
1
Într-un castron mare, amestecați făina și zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați condimentele, dacă doriți, și amestecați pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
3
Adăugați untul și, folosind vârful degetelor sau 2 cuțite, introduceți-l în făină și zahărul cofetarilor până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Adăugați gălbenușurile de ou și folosiți-vă mâinile pentru a amesteca aluatul până se reunește. Împărțiți aluatul în jumătate, apoi frământați ușor fiecare bucată și formați în discuri. Înfășurați aluatul în folie de plastic și răciți-l la frigider timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Aranjați un suport în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor ușor făinat, rulați 1 bucată de aluat într-o rundă de 14 inci. Îndoiți aluatul în jumătate, pliați-l din nou în jumătate, apoi desfășurați-l într-o tigaie de 11 inci. Folosind vârful degetelor, potriviți ușor aluatul în partea inferioară și laterală a tigaiei, apoi folosiți un cuțit mic ascuțit pentru a tăia orice exces de aluat. Folosind o furculiță, înțepați fundul cojii de tartă peste tot, apoi congelați timp de 10 minute. Repetați cu a doua bucată de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
Formă TartăFormă Tartă
CuțitCuțit
7
Tapetați cojile de tartă cu folie, fixând folia în marginile inferioare, apoi umpleți fiecare cu aproximativ 1 cană greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Coji De TartăCoji De Tartă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Coaceți cojile în treimea inferioară a cuptorului timp de aproximativ 30 de minute, până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați să se răcească complet, apoi îndepărtați folia și greutățile.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Într-o cratiță mare, aduceți 1 inch de apă la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Într-un castron mare de cupru sau oțel inoxidabil, combinați gălbenușurile de ou și zahărul și folosiți un tel pentru a bate până se îngroașă și de culoare galben deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Așezați vasul peste tigaia cu apă clocotită și opriți focul. Bateți treptat sucul de lămâie, urmat de limoncello. Începeți să bateți mai energic și continuați să bateți până când zabaione este pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
LimoncelloLimoncello
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
1
Puneți înghețata și zabaione în cojile de tartă. Puteți servi desertul așa cum face Chef Bottura, cu susul în jos și oarecum zdrobit, sau puteți servi partea dreaptă în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
înghețatăînghețată
2
Tipărit cu permisiunea lui Massimo Bottura, bucătarul Osteria Francescana cu trei stele Michelin, din Modena, Italia. Foto: Paolo Terzi.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista