Homari împărțiți la grătar cu vinetă Cilantro-Lime

Homari Split, la gratar cu vinaigrette Cilantro-Var este un fără gluten, FODMAP prietenos și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 333 calorii. Pentru $ 2.54 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână unt, coajă de tei, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 45%. Încercați Cartofi dulci la grătar cu vinetă de Cilantro de tei, Cartofi dulci la grătar cu vinetă de Cilantro de tei, și Salată de porumb de dovlecel la grătar cu vinetă de tei Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o burtă de homar viu pe o tăietură.
Așezați vârful unui cuțit mare în centrul homarului. Tăiați rapid homarul în jumătate de la centru până la cap, apoi tăiați în jumătate de la centru până la vârful cozii. Repetați cu homarii rămași.
Periați partea tăiată a homarilor cu unt topit.
Așezați homarii, tăiați cu fața în sus, pe grătar. Grătar, acoperit cu capac de grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
8 până la 10 minute sau până când carnea este opacă și cojile sunt roșii.
Combinați coaja de var și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic. Se amestecă încet în ulei de măsline până se combină.
Așezați homarii fierți, tăiați cu fața în sus, pe un platou de servire.
Stropiți fiecare jumătate cu 2 lingurițe de vinetă.
Serviți orice vinetă rămasă pe lateral.
Notă de vin: anul acesta, Norren Graziano ajută la sărbătorirea celei de-a 25-a aniversări a spalierului cu bucătarul Marcel Desaulniers și partenerul său, John Curtis. Pentru această rețetă, Noreen recomandă Calera Viognier Mt. Harlan ($36).
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca la Chablisienne Chablis Cote de Lechet Premier Cru. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![La Chablisienne Chablis Coasta De Lechet Premier Cru]()
La Chablisienne Chablis Coasta De Lechet Premier Cru