Homari cu sos de vermut de tarhon

Homari cu sos de vermut de tarhon
Homarii cu sos de vermut de tarhon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 4 și costă $3.14 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 382 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, oțet de vin alb de tarhon, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Homari fierți cu sos de scufundare, Homari la grătar cu sos de scufundare din Asia de Sud-Est, și Scoici cu piure de mazăre și sos de vermut.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa și sarea de mare la fierbere într - o oală de 8 până la 10 litri. Plonjați 2 homari cu capul înainte în apă și gătiți, acoperiți, la foc mare la 7 minute de când homarii intră în apă, apoi transferați cu clești pentru a se scufunda pentru a se scurge. Întoarceți apa la fierbere și gătiți restul de 2 homari în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Sare De MareSare De Mare
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Se topește untul și se răcește până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
2
Bateți împreună vermutul, oțetul și gălbenușurile într-un castron metalic, apoi puneți vasul peste o cratiță mică cu apă clocotită și încălziți amestecul, amestecând, până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
OțetOțet
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Adăugați untul topit într-un flux lent, șoptind, apoi amestecați sare și piper. Gatiti sosul, batand, pana se ingroasa si inregistreaza 160 F pe un termometru citit instant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
4
Scoateți tigaia de pe foc și păstrați vasul în cratiță. Chiar înainte de servire, amestecați sucul de lămâie și tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TarhonTarhon
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
TigaieTigaie
5
Lucrând din partea burții, înjumătățiți fiecare homar pe lungime cu un cuțit greu ascuțit sau foarfece de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Serviți homari cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
SosSos

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
Domaine Pinson Freres Chablis Mont de mediu Premier Cru
Domaine Pinson Freres Chablis Mont de mediu Premier Cru
Arome exotice de ananas, vanilie și caise pe nas. Rotund, bine echilibrat și cu o bună persistență a aromei.Se împerechează cu pește cu sos, carne albă cu smântână, șuncă de pe os cu un sos chablisienne.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista