Homari cu sos de vermut de tarhon
Homarii cu sos de vermut de tarhon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 4 și costă $3.14 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 382 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, oțet de vin alb de tarhon, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Homari fierți cu sos de scufundare, Homari la grătar cu sos de scufundare din Asia de Sud-Est, și Scoici cu piure de mazăre și sos de vermut.
Instrucțiuni
Aduceți apa și sarea de mare la fierbere într - o oală de 8 până la 10 litri. Plonjați 2 homari cu capul înainte în apă și gătiți, acoperiți, la foc mare la 7 minute de când homarii intră în apă, apoi transferați cu clești pentru a se scufunda pentru a se scurge. Întoarceți apa la fierbere și gătiți restul de 2 homari în același mod.
Se topește untul și se răcește până se încălzește.
Bateți împreună vermutul, oțetul și gălbenușurile într-un castron metalic, apoi puneți vasul peste o cratiță mică cu apă clocotită și încălziți amestecul, amestecând, până se încălzește.
Adăugați untul topit într-un flux lent, șoptind, apoi amestecați sare și piper. Gatiti sosul, batand, pana se ingroasa si inregistreaza 160 F pe un termometru citit instant, aproximativ 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și păstrați vasul în cratiță. Chiar înainte de servire, amestecați sucul de lămâie și tarhonul.
Lucrând din partea burții, înjumătățiți fiecare homar pe lungime cu un cuțit greu ascuțit sau foarfece de bucătărie.