Homar și sparanghel cu sos de unt de lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați homar și sparanghel cu sos de unt de lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 216 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 7,0 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel, mazăre de zăpadă, nuci de pin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Sparanghel Cu Sos De Unt Rumenit Cu Lămâie, Homar fiert în unt, Ravioli Muscade de Provence, sos de unt de trufe, și Homar Crăpat Cu Unt Tras Și Lămâie pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 70 de dolari.
![Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru]()
Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru
7 "climatele" pot fi numite Grand Cru în Chablis : Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur și Vaud Approrsir. Aceste podgorii sunt toate situate pe partea dreaptă a râului le Serein, pe deal. Această situație conferă vinului un caracter puternic și plin de corp.Stea strălucitoare cu o margine argintie. Acest vin este derivat din struguri crescuți într-un climat orientat spre sud și sud-vest situat în cel mai mare Grand Cru din Chablis, Les Clos. Oferă un nas foarte copt de fructe de piatră cu pulpă galbenă, în special piersici, cu o notă de caise. Acesta este un vin complex, cu generozitate și o mulțime de fructe coapte, senzație de gură bună și un finisaj glorios.