Homar Maine Fiert

Fiert Maine homar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 668 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.74 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de crenguțe de cimbru, crenguțe de pătrunjel cu frunze plate, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Alimentatie pe Weight Watchers: homar Lady Maine homar role, Lasagna De Homar Maine, și Rulouri De Homar Maine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 1 galon de apă într-un vas de stoc de 16 litri la foc mediu. Legați cimbrul, pătrunjelul și frunzele de dafin împreună cu șirul de bucătărie pentru a face un buchet garni.
Așezați pachetul de plante medicinale în vasul de stoc și fixați capătul șirului de mânerul vasului pentru o îndepărtare ușoară.
Tăiați lămâia în jumătate și stoarceți sucul în apă, apoi aruncați lămâile.
Adăugați vin, boabe de piper și sare de mare. Aduceți la fierbere.
Tăiați benzile de cauciuc care fixează ghearele de homar.
Puneți homarii vii în congelator timp de 15 minute pentru a dezactiva mișcarea. Plonjați homarii cu capul mai întâi în vasul de stoc, acoperiți și fierbeți timp de 15 minute. Cojile de homar vor fi roșii, iar cozile se vor ondula când sunt terminate.
Îndepărtați homarii din lichidul fierbinte cu clești.
Într-o cratiță mică, topiți untul la foc mediu. Aduceți la fierbere până când solidele din lapte s-au separat și s-au scufundat pe fundul tigaiei. Scoateți untul clarificat și puneți-l într-o ceașcă caldă până când homarul este gata.