Homar Mac și brânză

Homar Mac și brânză
Lobster Mac and Cheese este un fel principal care servește 8. Vă uitați la silueta? Această rețetă pescatariană are 1068 de calorii, 55 g de proteine și 63 g de grăsime per porție. Pentru 7,76 USD per porție, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 351 de bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână macaroane pentru cot, pesmet, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, le puteți face. Mulți oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 88%, ceea ce este excelent. Homar Mac și brânză, Homar Mac și brânză și Homar Mac și brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Snur De Bucătărie Sau Sfoară De MăcelarSnur De Bucătărie Sau Sfoară De Măcelar
3
Stropiți ulei într-o oală mare cu apă clocotită cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Oz. Tia Maria1/2 Oz. Tia Maria
8 Prune Violet, Fără Sâmburi și Tăiate Grosier8 Prune Violet, Fără Sâmburi și Tăiate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sirop De Ciocolată CaldSirop De Ciocolată Cald
4
Adăugați pastele și gătiți conform instrucțiunilor de pe ambalaj, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ambalat) Parmezan Ras Fin(ambalat) Parmezan Ras Fin
5
Scurgeți bine.
6
Între timp, încălziți laptele într-o cratiță mică, dar nu-l fierbeți. Într-o oală mare se topesc 6 linguri de unt și se adaugă făina. Gatiti la foc mic timp de 2 minute, amestecand cu un tel. Încă amestecând, adăugați laptele fierbinte și gătiți încă un minut sau două, până se îngroașă și omogenizează. Pe foc, adăugați Gruyere, Cheddar, 1 lingură sare, piperul și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conserve De Porumb Alb (scurcat)1 Conserve De Porumb Alb (scurcat)
GruyereGruyere
1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce In Miniatura, Impartite1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce In Miniatura, Impartite
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
--3 Catei De Usturoi, Tocati--3 Catei De Usturoi, Tocati
1 1/8 C. Zahar Alb1 1/8 C. Zahar Alb
, Cum Ar Fi Uleiul De Canola, Cum Ar Fi Uleiul De Canola
Ceapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele EgaleCeapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele Egale
Echipamente pe care le vei folosi
Drojdie Uscată Cu Creștere RapidăDrojdie Uscată Cu Creștere Rapidă
10 Uncii Gem De Zmeură10 Uncii Gem De Zmeură
Sirop De Ciocolată CaldSirop De Ciocolată Cald
7
Adăugați macaroanele și homarul fierte și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane FierteMacaroane Fierte
Scobitori Cu VolanteScobitori Cu Volante
8
Puneți amestecul în 6 până la 8 feluri individuale de gratinare.
9
Topiți cele 2 linguri de unt rămase, combinați-le cu pesmetul proaspăt și presărați deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet ProaspătPesmet Proaspăt
1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce In Miniatura, Impartite1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce In Miniatura, Impartite
10
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute sau până când sosul este clocotiș și macaroanele se rumenesc deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
Glazura De Prune, 1 Cana Rezervata (reteta De Mai Sus)Glazura De Prune, 1 Cana Rezervata (reteta De Mai Sus)
Echipamente pe care le vei folosi
Snur De Bucătărie Sau Sfoară De MăcelarSnur De Bucătărie Sau Sfoară De Măcelar

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar și un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească fața locului. Barefoot Bubbly Pink Moscato cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Revista