Homar la grătar și cartofi cu vinetă de busuioc

Homar la grătar și cartofi cu vinetă de busuioc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați homar la grătar și cartofi cu vinaigretă de busuioc. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.31 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 601 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de zahăr, oțet de vin roșu, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Homar la grătar cu vinetă cremoasă de Chili, Risotto cu cerneală de calmar negru cu creveți la grătar, homar și vinetă de ceapă verde, și Cartofi Calzi Cu Vinetă De Busuioc.

Instrucțiuni

1
Puneți homarii cu capul înainte într-o oală de 12 litri cu apă sărată clocotită. Gatiti, acoperiti, la foc mare 4 minute (pentru 1 1/4 lb homar) pana la 5 minute (pentru 1 1/2 lb homar) din momentul in care intra in apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați cu clești într-o strecurătoare mare pentru a se scurge și a se răci. (Homarii nu vor fi complet gătite.) Întoarceți apa de gătit la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
CleșteClește
3
Adăugați cartofii în apă clocotită și fierbeți, neacoperiți, până când sunt fragede, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
4
Se scurge într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Când homarii sunt suficient de reci pentru a se descurca, răsuciți ghearele (inclusiv articulațiile) și crăpați cu un ciocan de carne sau un sucitor. Înjumătățiți homarii pe lungime folosind un cuțit mare și greu. Rezervați tomalley verde și orice icre portocalii din corpuri pentru o altă utilizare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
PortocaliuPortocaliu
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
CuțitCuțit
6
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte (căldură moderată pentru gaz).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
În timp ce grătarul se încălzește, amestecați oțet, suc de lămâie, usturoi, fulgi de ardei roșu, zahăr și sare într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OțetOțet
UsturoiUsturoi
PiperPiper
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
BatetiBateti
BolBol
8
Adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se omogenizează bine, apoi amestecați busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Înjumătățiți cartofii. Grătar cu ulei, apoi grătar cartofi, tăiați părțile în jos, acoperiți numai dacă folosiți un grătar cu gaz, răsturnând o dată, până când apar semne de grătar, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Transferați într-un castron și aruncați cu 2 linguri de vinetă. Păstrați cartofii calzi, acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Grătar cu ulei, apoi grătiți 4 jumătăți de homar, tăiați părțile în jos și toate ghearele, acoperite numai dacă folosiți un grătar pe gaz, până când apar semne de grătar pe carne, aproximativ 4 minute. Întoarceți corpurile și ghearele și grătiți în același mod încă 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
12
Se transferă într-un castron mare și se aruncă cu 1/4 cană de vinaigretă, apoi se menține cald, acoperit. Grătiți jumătățile de homar rămase în același mod și adăugați în același castron, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
HomarHomar
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
BolBol
13
Aranjați rucola pe un platou mare și acoperiți cu homar la grătar și cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
RucolaRucola
HomarHomar
14
Stropiți cu 1/2 cană de vinaigretă și serviți vinaigreta rămasă pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
1
* Homarii pot fi gătite în 2 loturi într - o oală de 8 până la 10 litri.•Dacă nu puteți face grătar în aer liber, homarii și cartofii pot fi gătite într-o tigaie mare (cu 2 arzătoare), bine condimentată, la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Domaine Seguinot-Bordet Chablis (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Domaine Seguinot-Bordet Chablis (jumătate de sticlă)
Domaine Seguinot-Bordet Chablis (jumătate de sticlă)
Un nas complex cu note florale, fructate și minerale care sunt imitate pe palatul său răcoritor. Măr verde, coajă de lămâie și ca aciditate salină. Delicios.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista