Homar la grătar și cartofi cu vinetă de busuioc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați homar la grătar și cartofi cu vinaigretă de busuioc. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.31 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 601 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de zahăr, oțet de vin roșu, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Homar la grătar cu vinetă cremoasă de Chili, Risotto cu cerneală de calmar negru cu creveți la grătar, homar și vinetă de ceapă verde, și Cartofi Calzi Cu Vinetă De Busuioc.
Instrucțiuni
Puneți homarii cu capul înainte într-o oală de 12 litri cu apă sărată clocotită. Gatiti, acoperiti, la foc mare 4 minute (pentru 1 1/4 lb homar) pana la 5 minute (pentru 1 1/2 lb homar) din momentul in care intra in apa.
Transferați cu clești într-o strecurătoare mare pentru a se scurge și a se răci. (Homarii nu vor fi complet gătite.) Întoarceți apa de gătit la fierbere.
Adăugați cartofii în apă clocotită și fierbeți, neacoperiți, până când sunt fragede, 15 până la 20 de minute.
Se scurge într-o strecurătoare.
Când homarii sunt suficient de reci pentru a se descurca, răsuciți ghearele (inclusiv articulațiile) și crăpați cu un ciocan de carne sau un sucitor. Înjumătățiți homarii pe lungime folosind un cuțit mare și greu. Rezervați tomalley verde și orice icre portocalii din corpuri pentru o altă utilizare, dacă doriți.
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte (căldură moderată pentru gaz).
În timp ce grătarul se încălzește, amestecați oțet, suc de lămâie, usturoi, fulgi de ardei roșu, zahăr și sare într-un castron.
Adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se omogenizează bine, apoi amestecați busuiocul.
Înjumătățiți cartofii. Grătar cu ulei, apoi grătar cartofi, tăiați părțile în jos, acoperiți numai dacă folosiți un grătar cu gaz, răsturnând o dată, până când apar semne de grătar, aproximativ 4 minute în total.
Transferați într-un castron și aruncați cu 2 linguri de vinetă. Păstrați cartofii calzi, acoperiți.
Grătar cu ulei, apoi grătiți 4 jumătăți de homar, tăiați părțile în jos și toate ghearele, acoperite numai dacă folosiți un grătar pe gaz, până când apar semne de grătar pe carne, aproximativ 4 minute. Întoarceți corpurile și ghearele și grătiți în același mod încă 4 minute.
Se transferă într-un castron mare și se aruncă cu 1/4 cană de vinaigretă, apoi se menține cald, acoperit. Grătiți jumătățile de homar rămase în același mod și adăugați în același castron, aruncând pentru a acoperi.
Aranjați rucola pe un platou mare și acoperiți cu homar la grătar și cartofi.
Stropiți cu 1/2 cană de vinaigretă și serviți vinaigreta rămasă pe lateral.
* Homarii pot fi gătite în 2 loturi într - o oală de 8 până la 10 litri.•Dacă nu puteți face grătar în aer liber, homarii și cartofii pot fi gătite într-o tigaie mare (cu 2 arzătoare), bine condimentată, la foc moderat.