Homar la grătar cu vinetă cremoasă de Chili

Homar la grătar cu vinetă cremoasă de Chili
Rețeta homar la grătar cu vinetă cremoasă de Chili este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 2. O porție conține 2124 calorii, 32g de proteine, și 174g de grăsime. Pentru $9.52 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de paste cu păr de înger, pene de lămâie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Homar la grătar și cartofi cu vinetă de busuioc, Risotto cu cerneală de calmar negru cu creveți la grătar, homar și vinetă de ceapă verde, și Cartofi prăjiți cu homar la grătar cu unt de Chili dulce cu brânză Havarti îmbătrânită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 8 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți în 3/4 cană de ulei. Condimentează vinaigreta cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Scurgere. Clătiți sub apă rece pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Scurgere. (Se poate face cu 2 ore înainte.) Pune deoparte.
6
Pregătiți grătarul (foc mediu-mic) sau preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
7
Periați cozile de homar cu restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Așezați cozile de homar, cu carnea în jos, pe grătar. Grătar 3 minute. Întoarceți; grătar până când carnea este opacă în centru, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Transferați pe placă. Cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați paste, arpagic și pătrunjel; aruncați până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
ArpagicArpagic
PastePaste
12
Așezați pastele pe farfurii. Sus cu homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
PastePaste
13
Se ornează cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
14
Se servește cu vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
15
* Disponibil pe piețele asiatice și în multe supermarketuri.

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Domaine du Colombier Chablis. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Domaine du Colombier Chablis
Domaine du Colombier Chablis
Un vin fructat și mineral.Se împerechează bine cu aperitive, fructe de mare fierte, carne și melci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate22
Revista