Homar Gazpacho este un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 141 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat această supă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați suc de legume, ierburi, sos worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 69%. Rețete similare includ Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho con Bogavante, Homar Gazpacho, și Heirloom Tomato Gazpacho cu homar.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, adăugați ceapa, țelina, jumătate din castravete, ardeiul roșu și jalapeno și pulsați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Culese Crengute De Marar
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați roșiile și pulsul din nou pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3
Adăugați Worcestershire, suc de legume, sucuri de fructe, coriandru și usturoi și piure până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Legume
Fasole Verde Murată
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
4
Scoateți din procesor într-un castron și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați timp de 2 ore, lăsând toate aromele să se căsătorească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Într-un castron, aruncați carnea de homar gătită cu uleiul de struguri, condimentele de fructe de mare, muștarul, frunzele de țelină rezervate și ierburile mixte. Porționați gazpacho-ul în boluri de servire, acoperiți cu castraveții rămași și terminați cu carnea de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Culese Crengute De Marar
Gazpacho
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Garnisiți cu carnea cu gheare și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Puteți încerca Domaine Seguinot-Bordet Chablis (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.