Homar fluturat cu unt de Curry

Homar fluturat cu unt de Curry
Nevoie de un curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Homarul cu unt cu unt de Curry ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 864 calorii, 33g de proteine, și 77g de grăsime. Pentru $ 4.67 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de pudră de curry madras, ulei de măsline, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este o mai degrabă scumpe rețetă pentru fanii mâncării indiene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Încercați Homar fiert cu unt de nucă de cocos cu sos Curry verde de ananas, Pui la gratar cu Curry si chimen, și Picior De Miel Cu Unt La Grătar Cu Usturoi Și Condimente Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Grătar de căldură la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Ungeți partea tăiată a homarului cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătar, tăiat cu fața în jos până se rumenesc și tocmai se gătește. Flip timp de 45 de secunde pentru a încălzi doar prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scoateți din grătar și tăiați cu unt de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Încălziți uleiul într-o cratiță mică pe grătarele grătarului sau pe arzătoarele laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Adăugați ceapa și usturoiul, pudra de curry și vinul și gătiți până la reducere, aproximativ 30 de minute. Tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Așezați untul într-un bol, adăugați amestecul de curry și amestecați până se combină bine, condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 33 de dolari pe sticlă.
Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes
Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes
Grapefruit roz pe nas. Progresia complexă a Palatului, începând cu arome de plante medicinale, pietre umede și var cu mineralitate și un finisaj uscat.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții5
Scor De Sănătate15
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista