Homar fluturat cu unt de Curry

Nevoie de un curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Homarul cu unt cu unt de Curry ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 864 calorii, 33g de proteine, și 77g de grăsime. Pentru $ 4.67 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de pudră de curry madras, ulei de măsline, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este o mai degrabă scumpe rețetă pentru fanii mâncării indiene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Încercați Homar fiert cu unt de nucă de cocos cu sos Curry verde de ananas, Pui la gratar cu Curry si chimen, și Picior De Miel Cu Unt La Grătar Cu Usturoi Și Condimente Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Grătar de căldură la mare.
Ungeți partea tăiată a homarului cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătar, tăiat cu fața în jos până se rumenesc și tocmai se gătește. Flip timp de 45 de secunde pentru a încălzi doar prin.
Scoateți din grătar și tăiați cu unt de curry.
Încălziți uleiul într-o cratiță mică pe grătarele grătarului sau pe arzătoarele laterale.
Adăugați ceapa și usturoiul, pudra de curry și vinul și gătiți până la reducere, aproximativ 30 de minute. Tulpina.
Așezați untul într-un bol, adăugați amestecul de curry și amestecați până se combină bine, condimentați cu sare.