Homar fiert cu unt de piper

Homar fiert cu unt de piper
Homar fiert cu unt de piper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 4 și costă $ 3.66 pe portie. O porție conține 558 calorii, 32g de proteine, și 47G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, homari, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort de mâncare al diavolului cu glazură fiartă cu piper negru, Homar fiert cu unt, Ravioli Muscade de Provence, sos de unt de trufe, și Cartofi fierți cu unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți homarii, acoperiți, până când tocmai ați terminat, la aproximativ 10 minute după ce apa revine la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Între timp, într-o cratiță medie din oțel inoxidabil, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați zeama de lămâie, pătrunjelul, sarea și piperul. Împărțiți untul între patru boluri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Serviți homarii cu untul de ardei pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1
Răsuciți" brațele " homarului și rupeți ghearele. Îndoiți" degetul mare " al fiecărei gheare în jos până când se fisurează. Folosind un cracker de homar, rupeți cojile ghearelor și extrageți ușor carnea cu o furculiță mică. Crăpați" brațele " și extrageți carnea cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2
Folosind mâinile, rupeți homarul în jumătate în punctul în care corpul întâlnește coada. Tomalley, partea verde moale din corp, este bună de mâncat și o puteți scoate cu ușurință. De asemenea, puteți mânca icrele roșii strălucitoare, dacă există, la capătul corpului cozii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
3
Folosind mâinile, strângeți părțile laterale ale cozii, astfel încât partea inferioară să se crape. Cu partea inferioară orientată spre dvs. și cu o mână pe fiecare parte a cochiliei, apăsați deschideți coada expunând carnea; extrageți-o cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Există puțină carne în picioare. Dacă doriți, răsuciți-le, rupeți-le în jumătate și sugeți carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
5
Recomandare de vin: un Chardonnay expansiv cu sau fără aromă de stejar este ideal cu homar. Încercați o sticlă din California sau Australia. Sau, dacă doriți cu adevărat să sărbătoriți, selectați un Meursault premier cru (fabricat din chardonnay) din regiunea Burgundia din Franța.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChardonnayChardonnay
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru
Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru
7 "climate" pot fi numite Grand Cru în Chablis : Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur și Vaud Oktsir. Aceste podgorii sunt toate situate pe partea dreaptă a râului le Serein, pe deal. Această situație conferă vinului un caracter puternic și plin de corp.Stea strălucitoare, cu o margine argintie. Acest vin este derivat din struguri crescuți într-un climat orientat spre sud și sud-vest situat în cel mai mare Grand Cru din Chablis, Les Clos. Oferă un nas foarte copt de fructe de piatră cu carne galbenă, în special piersici, cu un indiciu de caise. Acesta este un vin complex, cu generozitate și o mulțime de fructe coapte, gust bun și un finisaj glorios.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista