Homar Fiert
Homarul fiert ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,02 USD pe porție. O porție conține 147 calorii, 31g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați homari vii maine, sare, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Alimentatie pe Weight Watchers: homar Lady Maine homar role, Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lemongrass-crustacee, și Homar aburit cu sos de ierburi și biscuiți de homar.
Instrucțiuni
Aduceți apă și sare la fiert într-un vas de 5 galoane.
Adăugați homari. Acoperiți și gătiți 12 minute sau până când cojile sunt roșu-portocaliu strălucitor și cozile sunt ondulate.
Notă: patru homari de 1 1/2 kilograme produc aproximativ patru căni de carne de homar gătită. Cele mai multe dintre homari am folosit au fost între 1 1/4 lire sterline și 1 1/2 lire sterline. Dacă nu puteți obține sau nu doriți să folosiți homari vii, folosiți cozi înghețate. Șase cozi de șase uncii, pe care ar trebui să le aburiți timp de opt minute, produc aproximativ două căni de carne gătită.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 160 de dolari pe sticlă.
![Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru]()
Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru
7 "climate" pot fi numite Grand Cru în Chablis : Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur și Vaud Oktsir. Aceste podgorii sunt toate situate pe partea dreaptă a râului le Serein, pe deal. Această situație conferă vinului un caracter puternic și plin de corp.Paie foarte palidă, cu un nas exploziv de arome florale vii și fructe proaspete crocante, care oferă expresia finală a terroirului său rece. Palatul prezintă o mare tensiune și energie.