Homar Colorado
Homar Colorado ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 8,42 USD pe porție. O porție conține 932 calorii, 47G de proteine, și 81G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți la îndemână slănină, pudră de usturoi, coadă de homar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 969 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Homar Colorado, Homar Mac & Brânză: Degustare Colorado Carte De Bucate {Giveaway Închis}, și Cotlet de miel Colorado de la restaurantul Ototo, Denver Colorado.
Instrucțiuni
Setați cuptorul să fiarbă la 500 de grade F (260 de grade C).
Presărați filetele peste tot cu sare, piper și praf de usturoi. Înfășurați fiecare filet cu slănină și fixați-l cu o scobitoare.
Așezați pe o tigaie de fierbere și fierbeți până la coacerea dorită, aproximativ 8 până la 10 minute pe fiecare parte pentru mediu rar.
În timp ce filetele se gătesc, topiți 1/4 cană de unt la foc mediu cu 1/2 linguriță de condimente Old Bay. Se amestecă carnea de homar tocată și se gătește până se termină. Lingurați carnea de homar peste filetele fierte și întoarceți-le la broiler până când carnea de homar începe să se rumenească.
În timp ce homarul este la cuptor, încălziți restul de 1/4 cană de unt într-o cratiță mică la foc mediu-mare, gătiți până se rumenesc, întorcând culoarea unei alune. Pentru a servi, lingurați untul rumenit peste fripturi și presărați cu condimentul Old Bay rămas.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Homarul poate fi asociat cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 160 de dolari pe sticlă.
![Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru]()
Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru
7 "climatele" pot fi numite Grand Cru în Chablis : Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur și Vaud Approrsir. Aceste podgorii sunt toate situate pe partea dreaptă a râului le Serein, pe deal. Această situație conferă vinului un caracter puternic și plin de corp.De culoare paie foarte palidă, cu un nas exploziv de arome florale vii și fructe proaspete crocante, care oferă expresia supremă a terroirului său rece. Palatul arată o mare tensiune și energie.