Homar Calcutta în sos de spanac și iaurt
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Homarul Calcutta în spanac și sos de iaurt ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 5,34 USD pe porție. O porție conține 345 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de spanac, ceapă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat De Piersici Sănătos De 5 Minute ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spanac în sos de iaurt, Linguine cu spanac și sos de iaurt, și Spanac proaspăt cu sos de usturoi-iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu un satâr sau un cuțit mare înjumătățiți cozile de homar pe lungime. Aruncați cojile și cozile de devein.
Tăiați homarul în bucăți de mușcătură.
Aruncați tulpinile grosiere din spanac și tocați suficient spanac pentru a măsura 2 căni. Se toacă ceapa și usturoiul tocat. Purtând mănuși de protecție, carne tocată serrano. Cojiți rădăcina de ghimbir și tocați. Cu un mortar și pistil sau într-o râșniță electrică de cafea/condimente măcinați grosier semințele de muștar.
Într-o tigaie grea de 10 până la 12 inci, încălziți uleiul la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează și gătiți ceapa, usturoiul, serrano, gingerroot și semințele de muștar, amestecând, până când ceapa începe să se rumenească.
Adăugați coriandru și gătiți, amestecând, 1 minut. Se amestecă spanacul și se gătește până începe să se ofilească, aproximativ 30 de secunde. Adăugați treptat iaurtul, amestecând până se combină bine și amestecați homarul și sarea. Se fierbe ușor amestecul până când homarul este doar gătit, 5 până la 6 minute.
Serviți homar și sos peste orez.