Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Lobster am Arcricaine ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 525 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,37 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, stoc de creveți, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Alimentatie pe Weight Watchers: Lobster Lady Maine Lobster Rolls, Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lămâie-crustacee, și Homar aburit cu sos de ierburi și Bisque de homar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti homarii, aruncați un cuțit greu de bucătar prin fiecare cap chiar deasupra ochilor, asigurându-vă că cuțitul trece până la capăt prin cap. Trageți cuțitul într-o mișcare descendentă între ochi. Răsuciți ghearele acolo unde se unesc cu corpurile; pune ghearele deoparte. Răsuciți cozile de pe corpuri. Organisme de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
2
Așezați cozile pe o tăietură; apăsați pentru a aplatiza.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
3
Tăiați pe jumătate pe lungime.
4
Îndepărtați vena care curge în centrul fiecărei cozi. Acoperiți și refrigerați cozile.
5
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Adăugați gheare în apă clocotită; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
7
Scoateți ghearele din tigaie și răciți. Separați articulațiile de gheare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Scoateți carnea din articulații și gheare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
9
Pentru a pregăti sosul, încălziți uleiul de canola într-o cratiță mare, superficială, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Adăugați corpuri de homar în tigaie; gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați șalotă și usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Usturoi
12
Adăugați boabe de piper și pastă de roșii; reduceți focul la mediu și gătiți 1 minut, amestecând continuu. Se amestecă coniac și vermut; gatiti pana cand lichidul se reduce la jumatate (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Boabe De Piper
Vermut
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
13
Adăugați 2 căni de stoc de creveți; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Creveți
14
Adăugați smântână, busuioc și tarhon; se fierbe timp de 5 minute. Se strecoară amestecul printr-o sită fină peste un bol. Aruncați solidele. Se amestecă 1/4 linguriță sare și piper alb măcinat. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb Măcinat
Tarhon
Busuioc
Cremă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
15
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
16
Pentru a pregăti beurre mont, aduceți 2 linguri de apă la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
17
Adăugați unt, câte 1 lingură, amestecând continuu cu un tel până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
18
Presărați restul de 1/4 linguriță de sare peste cozi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
19
Periați 3 linguri beurre mont peste cozi. Aranjați cozile într-un vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
20
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
21
Adăugați carnea cu gheare și articulații la beurre Mont rămas; gatiti la foc mic pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
22
Scoateți carnea de coadă din coji; așezați o bucată de carne de coadă în fiecare dintre cele 4 boluri puțin adânci. Împărțiți carnea de articulație și gheare în mod egal între porții și aruncați beurre Mont rămas. Puneți 1/2 cană de sos peste fiecare porție.
Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 52 de dolari pe sticlă.