Hollandaise-Tartă Cu Sparanghel
Hollandaise - Tarta de sparanghel necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,23 USD pe porție. O porție conține 237 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, scurtarea legumelor, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Hollandaise-Tartă Cu Sparanghel, Sparanghel Hollandaise, și Sparanghel cu Hollandaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Puneți făina și zahărul într-un robot de bucătărie; puls de 3 ori sau până când sunt combinate.
Adăugați scurtarea; puls de 6 ori sau până când amestecul seamănă cu făină grosieră. Cu procesorul pornit, adăugați apă cu gheață prin jgheabul alimentar, procesând doar până la combinare. Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 6 inci pe o suprafață ușor făinată; rulați aluatul într-un cerc de 12 inci. Potriviți aluatul într-o placă de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit; pliați marginile sub și flautul. Pierceți fundul și părțile laterale ale aluatului cu o furculiță; coaceți la 450 timp de 10 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.
Reduceți temperatura cuptorului la 37
Scoateți capetele dure ale sparanghelului; îndepărtați solzii cu un cuțit sau un cojitor de legume, dacă doriți. Sparanghel cu aburi, acoperit, 3 minute sau până când este crocant-fraged. Clătiți sparanghelul sub apă rece; se scurge bine. Aranjați sparanghelul spokelike în crusta pregătită cu vârfuri spre interiorul crustei.
Combinați laptele, coaja, sucul, tarhonul, sarea, oul și albusul de ou; amestecați bine cu un bici.
Se toarnă peste sparanghel; se presară cu brânză.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când sunt pufoase și ușor rumenite.