Hollandaise - Tarta de sparanghel necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,23 USD pe porție. O porție conține 237 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, scurtarea legumelor, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Hollandaise-Tartă Cu Sparanghel, Sparanghel Hollandaise, și Sparanghel cu Hollandaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Puneți făina și zahărul într-un robot de bucătărie; puls de 3 ori sau până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați scurtarea; puls de 6 ori sau până când amestecul seamănă cu făină grosieră. Cu procesorul pornit, adăugați apă cu gheață prin jgheabul alimentar, procesând doar până la combinare. Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 6 inci pe o suprafață ușor făinată; rulați aluatul într-un cerc de 12 inci. Potriviți aluatul într-o placă de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit; pliați marginile sub și flautul. Pierceți fundul și părțile laterale ale aluatului cu o furculiță; coaceți la 450 timp de 10 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Reduceți temperatura cuptorului la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți capetele dure ale sparanghelului; îndepărtați solzii cu un cuțit sau un cojitor de legume, dacă doriți. Sparanghel cu aburi, acoperit, 3 minute sau până când este crocant-fraged. Clătiți sparanghelul sub apă rece; se scurge bine. Aranjați sparanghelul spokelike în crusta pregătită cu vârfuri spre interiorul crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Combinați laptele, coaja, sucul, tarhonul, sarea, oul și albusul de ou; amestecați bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Se toarnă peste sparanghel; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
9
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când sunt pufoase și ușor rumenite.