Hoisin și ton glazurat Bourbon

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Hoisin și Tunan glazurat cu Bourbon. Această rețetă face 6 porții cu 387 calorii, 41G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $6.54 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, piper, sos hoisin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Hoisin și Filet de porc glazurat cu Bourbon, Hoisin & Bourbon-carne de porc glazurată cu maioneză Wasabi pe Cracke de orez, și Hoisin-Muschiulet Glazurat.
Instrucțiuni
Înmuiați așchii de lemn în apă 30 de minute; se scurge bine.
Combinați sosul hoisin și următoarele 7 ingrediente (hoisin prin usturoi) într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Presărați fripturi de ton cu sare și piper.
Adăugați așchii de lemn la grătar.
Așezați fripturile de ton pe grătarul acoperit cu spray de gătit; gatiti 5 minute. Întoarceți și ungeți tonul cu amestec de hoisin; gatiti 5 minute. Întoarceți și ungeți tonul cu amestec de hoisin; gătiți 2 minute sau până când tonul se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.