Hoisin-Cotlet De Porc Glazurat Cu Fasole Verde Sichuan
Cotletele de porc glazurate Hoisin cu fasole verde Sichuan sunt un fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 1043 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.32 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cinci condimente, usturoi, fasole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete De Porc Glazurate Cu Cartofi Zdrobiți Și Fasole Verde Înăbușită, Hoisin-Cotlet De Porc Glazurat, și Hoisin și cotlete de porc glazurate cu miere.
Instrucțiuni
1
Pentru carnea de porc: reglați suportul cuptorului în poziția superioară-mijlocie și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați hoisin, mirin, pudră cu cinci condimente, 2 linguri sos de soia, miere, zahăr brun și 2 linguri sriracha într-un castron mic (puneți deoparte sosul de soia rămas și sriracha pentru fasolea verde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Sriracha
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Așezați Cotletele de porc pe o foaie de copt căptușită cu folie și periați Generos ambele părți cu sos hoisin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Transferați la cuptor pentru a găti. După aproximativ 5 minute, ungeți cu glazură suplimentară și continuați să gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare sau wok la foc mare. Când uleiul se apropie de punctul de fumat, adăugați fasole verde și aruncați pentru a acoperi. Gatiti 1 minut, amestecand ocazional, apoi adaugati ardeiul dulce, ardeii iute si ceapa, impreuna cu zaharul, restul de 2 linguri sos de soia si restul de 2 linguri Sriracha. Se amestecă pentru a combina și a găti un minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Dulce
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Sriracha
1 Cană De Usturoi Tocat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați ghimbirul și usturoiul, reduceți focul la mediu. Se amestecă și se gătește până când sosul se îngroașă, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3
Se ia de pe foc.
4
Când Cotletele de porc sunt încă roz și suculente în centru (145 F pentru mediu) scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Se servește cu tăiței de ou fierți, fasole verde și sosul hoisin rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De Ou Gătită
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.