Hoisin-burgeri de somon glazurați cu castraveți murați

Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Burgerii de somon glazurați cu Hoisin cu castraveți murați ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 442 calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,89 USD pe porție. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Dacă aveți la îndemână coriandru, file de somon din Alaska, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 38 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Hoisin-burgeri de somon glazurați cu castraveți murați, Somon glazurat cu arțar cu castraveți murați, și Burgeri de somon cu salată de castraveți murați rapid pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță mică; aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc; adăugați castraveți.
Lăsați să stea 30 de minute.
Combinați panko și următoarele 7 ingrediente (prin albus de ou) într-un castron și amestecați bine. Împărțiți amestecul în 4 porții egale, modelând ușor fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch. Apăsați o indentare de dimensiunea nichelului în centrul fiecărei plăcinte.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei de susan în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați chiftele; gatiti chiftele timp de 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Periați blaturile de patties uniform cu hoisin; gatiti timp de 30 de secunde.
Așezați 1 tort pe jumătatea inferioară a fiecărui coc; acoperiți fiecare tort cu 6 felii de castraveți și jumătatea superioară a chiflei.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.