Hills Family Sugar Cookie Cutouts
Hills Family Sugar Cookie Cutouts este un vegetarian rețetă cu 72 de porții. Acest desert are 114 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați sare, ouă, dacă folosiți albușuri: albușuri și 1/2 linguriță cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Încercați Hills Family Sugar Cookie Cutouts, Decupaje Pentru Biscuiți Cu Zahăr, și Decupaje Pentru Biscuiți Cu Zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cernem făina cu praful de copt și sarea într-un bol de dimensiuni medii. Folosind un mixer electric, cremăm untul un minut întreg, apoi adăugăm zahărul și batem la viteză medie până la lumină, aproximativ 5 minute. Bateți ouăle și vanilia până devin pufoase și foarte ușoare, încă 2 până la 4 minute. Cu o lingură de lemn lucrați treptat făina în amestecul cremat. Împărțiți aluatul în două porții și înfășurați în hârtie cerată sau folie de plastic. Se dă la frigider până când este ferm, cel puțin câteva ore sau peste noapte.
Se încălzește cuptorul la 400 de grade. Pe o suprafață făinoasă, întindeți aluatul la 1/4 inch grosime, folosind mai multă făină pentru sucitor, presărată pe aluat și, în plus, pe suprafața făinoasă, după cum este necesar, pentru a preveni lipirea.
Tăiați în formele dorite cu tăietori de prăjituri și așezați-le pe foi de prăjituri.
Acest aluat funcționează frumos dacă este adunat și rerulat; dacă devine prea moale, se răcește aproximativ 15 minute.
Puneți la frigider sau congelați prăjiturile decupate pe foile de copt timp de 10 până la 15 minute, astfel încât să-și păstreze marginile ferme pe măsură ce se coace; dacă vă grăbiți, continuați și coaceți cookie-urile imediat.
Coaceți timp de 5 până la 8 minute sau până când fursecurile sunt umflate și abia încep să se rumenească la margini: începeți cu cel mai scurt timp și urmăriți cu atenție, mai ales cu fursecuri foarte mici. Deoarece fursecurile sunt fragile chiar din cuptor, lăsați să se răcească ușor înainte de a trece la o grătar pentru a se răci complet.
Când se răcește, glazurați și decorați după dorință.
Face până la 6 duzini de cookie-uri, în funcție de dimensiune. Această rețetă poate fi ușor dublată sau triplată.
Glazură Pentru Biscuiți Cu Zahăr
Bateti albusul de ou si sarea pana se desface si incepeti sa spumati.
Adăugați treptat uleiul, zahărul cofetarilor și smântâna și bateți, adăugând mai mult zahăr și smântână până când glazura are o consistență răspândită: doriți să fie suficient de subțire pentru a se răspândi ușor peste fursecuri până la marginile lor, dar nu atât de subțire încât să curgă de pe părți.
Folosind o spatulă offset sau un cuțit neted de masă, întindeți glazura peste fiecare prăjitură, completând forma până la margini. În timp ce glazura este umedă, puteți decora fursecurile cu stropi colorate sau puteți lăsa glazura simplă, lăsați să se usuce și adăugați mai mult decor cu glazură regală.
Înainte de a începe, asigurați-vă că toate ustensilele și recipientele sunt curate și fără grăsimi. Pregătiți mai multe recipiente mici pentru împărțirea glazurii și nuanțarea acesteia cu culori diferite, dacă doriți. Va trebui să păstrați glazura regală acoperită cu o cârpă umedă, folie de plastic sau capac etanș sau se va usca. Glazura regală se va păstra, bine acoperită, la frigider timp de aproximativ o săptămână. Această rețetă este proporționată pentru glazura cu cea mai fermă textură; reglați textura cu adăugarea de apă sau zahăr, așa cum se explică mai jos.
Dacă folosiți albușuri, combinați albușurile, crema de tartru și zahărul și bateți până când glazura este groasă și menține vârfuri ondulate, aproximativ 6 până la 8 minute.
Adăugați glicerină pentru strălucire suplimentară, dacă doriți.
Dacă utilizați pulbere de bezea, bateți pudra de bezea și zahărul împreună în vasul unui mixer electric.
Adăugați apa și bateți la viteză mică timp de aproximativ 5 minute, până când glazura este groasă și menține vârfuri ondulate. Nu exagerați sau textura de glazură va deveni greu de lucrat.
Adăugați glicerină pentru strălucire suplimentară, dacă doriți. Pentru a regla consistența glazurii: pentru a se îngroșa, adăugați zahărul cofetarilor cernut câte o lingură, amestecând bine până ajungeți la consistența dorită. Pentru a subția, adăugați apă caldă câteva picături la un moment dat, amestecând cu o lingură. Contururile și detaliile conductelor necesită cea mai groasă glazură; fluxurile de culoare peste un cookie întreg sau în secțiuni pot fi oarecum mai subțiri.
Glazura regală se întărește foarte repede atunci când este expusă la aer, așa că acoperiți cu o cârpă umedă, folie de plastic sau capace pentru recipiente atunci când nu este utilizată imediat.
Împărțiți glazura în recipiente separate pentru fiecare culoare care urmează să fie utilizată. Nuanțați glazura cu cantități mici de colorant alimentar până când atinge culoarea dorită.
Pentru utilizare, glazura poate fi întinsă pe fursecuri cu o spatulă offset sau un cuțit de masă—chiar vopsită cu pensule mici, neutilizate anterior, cum ar fi cele care vin în cutia de vopsea a unui copil—sau poate fi introdusă printr-o pungă de patiserie și vârfuri. Pentru contururi simple, simple, utilizați o pungă de plastic cu fermoar, cu o gaură mică tăiată dintr-un colț.
Face aproximativ 3 căni de glazură.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Walk: un memoriu de Kate Moses, copyright 201
și pentru că am spus așa: 33 de mame scriu despre copii, Sex, Bărbați, îmbătrânire, credință, rasă și ei înșiși (Harper
Collins 2005, 2006). În 2003, primul ei roman, iernarea: un roman al Sylviei Plath (St. Martin ' s Press, Anchor Books 200
a fost publicat cu aprecieri internaționale. Tradus în treisprezece limbi, Wintering a primit Premiul Janet Heidinger Kafka și un Prix des lectrices de elle în Franța. Cea mai recentă carte a ei este Cakewalk, un memoriu (The Dial Press, mai 2010), rezultatul unei iubiri pe tot parcursul vieții pentru zahăr și povești. Locuiește în San Francisco cu familia ei-jurnalist și Salon.com fondator, Gary Kamiya, și cei doi copii ai lor.