Hickory-fripturi cu ochi de coastă la grătar cu unt de Bacon-melasă

Hickory-gratar fripturi Rib-Eye cu unt Bacon-melasă ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 716 calorii, 48G de proteine, și 52G de grăsime pe porție. Pentru $5.63 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați slănină, unt, fripturi cu ochi de coastă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. 19 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Încercați Melasă, muștar și rom fripturi de porc glazurate cu unt de mere sărat și frunze de salvie prăjite, Bacon Balsamic-Melasă La Grătar, și Clătite Cu Plăcintă Cu Dovleac Cu Unt De Slănină Melasă Și Mango Geen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați raftul în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți-l la 375 F. tapetați foaia mică de copt cu folie. Aranjați feliile de slănină pe folie; ungeți slănina cu toată melasa, apoi presărați cu piper.
Coaceți până când slănina este gătită, dar nu crocantă, aproximativ 15 minute.
Transferați slănina pe suprafața de lucru; rece. Se toacă slănina; se transferă într-un castron mic.
Se adaugă untul și se amestecă pentru a se amesteca. Condimentează după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Când cărbunii sunt albi, întindeți așchii de lemn într-o tigaie din folie de aluminiu de unică folosință de 8x8 inci; așezați tigaia direct deasupra cărbunilor.
Presărați fripturile cu sare și piper. Când chipsurile fumează, așezați fripturile pe grătar. Acoperiți grătarul și gătiți fripturile la coacerea dorită, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Transferați fripturile în farfurii. Lingura bacon-melasă unt deasupra fiecare și se servește.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
![Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot]()
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc