Hering Murat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați heringul murat. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 416 calorii, 26g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, boabe de piper, oțet și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri alimentare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Hering Murat, Salată de sfeclă murată și hering, și Mușcături De Hering Murate Scandinave.
Instrucțiuni
Înmuiați heringul în lapte timp de cel puțin 12 ore sau până la 24 pentru a extrage mult din excesul de sare.
Scurgeți heringul, clătiți și uscați.
Tăiați aripioarele și filați heringul, lăsând pielea aprinsă.
Tăiați fileurile transversal în benzi de 2 inci.
Într-o cratiță, combinați apa, zahărul, oțetul, ienibaharul, semințele de muștar, Semințele de caras și boabele de piper. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Se scoate de pe foc și se răcește complet amestecul de decapare.
Aranjați fileurile de hering, ceapa, morcovii, mărarul, frunzele de dafin și hreanul într-un vas de sticlă sau borcan de zidărie funky.
Se toarnă amestecul de decapare răcit în borcan, astfel încât toate ingredientele să fie complet acoperite cu lichid. Acoperiți și refrigerați peste noapte sau până la 2 zile înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.