Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați heringul murat. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 416 calorii, 26g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, boabe de piper, oțet și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri alimentare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Hering Murat, Salată de sfeclă murată și hering, și Mușcături De Hering Murate Scandinave.
Instrucțiuni
1
Înmuiați heringul în lapte timp de cel puțin 12 ore sau până la 24 pentru a extrage mult din excesul de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hering
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Scurgeți heringul, clătiți și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hering
3
Tăiați aripioarele și filați heringul, lăsând pielea aprinsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hering
4
Tăiați fileurile transversal în benzi de 2 inci.
5
Într-o cratiță, combinați apa, zahărul, oțetul, ienibaharul, semințele de muștar, Semințele de caras și boabele de piper. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Pentru Asezonarea Cărnii
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Se scoate de pe foc și se răcește complet amestecul de decapare.
7
Aranjați fileurile de hering, ceapa, morcovii, mărarul, frunzele de dafin și hreanul într-un vas de sticlă sau borcan de zidărie funky.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Hering
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve Borcan
8
Se toarnă amestecul de decapare răcit în borcan, astfel încât toate ingredientele să fie complet acoperite cu lichid. Acoperiți și refrigerați peste noapte sau până la 2 zile înainte de servire.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.