Hering Murat

Hering Murat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați heringul murat. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 416 calorii, 26g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, boabe de piper, oțet și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri alimentare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Hering Murat, Salată de sfeclă murată și hering, și Mușcături De Hering Murate Scandinave.

Instrucțiuni

1
Înmuiați heringul în lapte timp de cel puțin 12 ore sau până la 24 pentru a extrage mult din excesul de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HeringHering
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Scurgeți heringul, clătiți și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HeringHering
3
Tăiați aripioarele și filați heringul, lăsând pielea aprinsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HeringHering
4
Tăiați fileurile transversal în benzi de 2 inci.
5
Într-o cratiță, combinați apa, zahărul, oțetul, ienibaharul, semințele de muștar, Semințele de caras și boabele de piper. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se scoate de pe foc și se răcește complet amestecul de decapare.
7
Aranjați fileurile de hering, ceapa, morcovii, mărarul, frunzele de dafin și hreanul într-un vas de sticlă sau borcan de zidărie funky.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De HeringFile De Hering
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
8
Se toarnă amestecul de decapare răcit în borcan, astfel încât toate ingredientele să fie complet acoperite cu lichid. Acoperiți și refrigerați peste noapte sau până la 2 zile înainte de servire.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Revista