Herby Frittata cu legume și brânză de capră
Herby Frittata cu legume și brânză de capră este un fără gluten, primar și vegetarian felul principal. O porție conține 166 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sparanghel, apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Minge De Brânză De Capră Herby, Brânză De Capră Bătută: Delicioasă Baie De Ierburi, și Brânză De Capră Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sparanghelul și 1/4 cană de apă într-un castron mic pentru microunde; acoperiți și cuptorul cu microunde la 2 minute sau până se înmoaie. Clătiți cu apă rece; scurgere.
Combinați arpagicul, mărarul, sarea, piperul și ouăle într-un castron mediu; se amestecă cu un tel.
Preîncălziți broilerul la mare.
Încălziți o tigaie mică antiaderentă rezistentă la cuptor la foc mediu.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați sparanghel și amestec de ouă în tigaie; gatiti 3 minute sau pana cand ouale sunt partial setate, amestecand ocazional.
Puneți tigaia sub broiler. Fierbeți 2 minute sau până când ouăle sunt setate și blatul este ușor rumenit.
Scoateți tigaia din cuptor. Rulați o spatulă în jurul marginii și sub frittata pentru a slăbi din tigaie; glisați frittata pe o farfurie sau o tăietură.