Herb Coeur A La Creme
Herb Coeur A La Creme este un fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 10 și costă 57 de cenți pe porție. O porție conține 200 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime. Un amestec de mărar, cremă de brânză, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Herb Coeur a La Creme, Coeur la Cr la CR, și Coeur la Cr la CR pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați crema de brânză în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru tel. Bateți până se omogenizează. Cu mixerul scăzut, adăugați încet smântâna și apoi scallions, mărar, arpagic, coaja de lamaie, suc de lamaie, sare și piper.
Bateți până când este ferm.
Aliniați o matriță coeur de 6 inci a la creme sau o sită de 6 inci cu câteva straturi de pânză de brânză, permițând excesului să se drapeze peste laturi.
Turnați amestecul de brânză cremă în tifon și neteziți blatul. Îndoiți excesul de pânză de brânză peste partea superioară a cremei. Suspendați sita peste un bol mic, acoperiți cu folie de plastic și refrigerați peste noapte.
Când este gata de servit, aruncați lichidul care s-a colectat în vas și răsturnați crema pe o farfurie.
Serviți răcit cu biscuiți și un cuțit mic.