Heather's Cilantro, fasole neagră și salsa de porumb

Heather's Cilantro, fasole neagră și salsa de porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați Salsanul de coriandru, fasole neagră și porumb Heather's. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 1 g de grăsimi și un total de 34 de calorii. Această rețetă servește 72. Pentru 14 cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați coriandru, ceapă, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o rețetă foarte prietenoasă cu bugetul pentru fanii mâncărurilor mexicane. 6759 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salsa de porumb, fasole neagră și coriandru pentru o mulțime + crock-pot, salsa de fasole tropicală Heather și tostadas de porumb, roșii și fasole neagră cu dressin cremos de coriandru.

Instrucțiuni

1
Amestecați porumbul galben și alb, fasolea neagră, roșiile, coriandru, ceapa verde, ceapa roșie, ardeiul gras și usturoiul într-un castron mare. Se amestecă ușor sucul de lămâie și avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
(Comerciantul Lui Joe)(Comerciantul Lui Joe)
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Porumb AlbPorumb Alb
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Stropiți cu ulei de măsline pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Marimar Estate Don Miguel Vineyard Cristina Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Marimar Estate Podgoria Don Miguel Cristina Pinot Noir
Marimar Estate Podgoria Don Miguel Cristina Pinot Noir
Acesta este un vin pentru învechire, dar plăcut de băut chiar acum. Nasul complex prezintă arome de mure, conserve de prune și lemn de santal. Gustul, larg și fără sudură, arată un echilibru perfect între fructele atractive și stejarul elegant. Aciditatea vie duce vinul până la capăt și asigură potențialul de învechire îndelungat al acestui vin magnific.
DificultateExpert
Gata În25 m.
Porții72
Scor De Sănătate5
Revista