Nevoie de o garnitură vegetariană? Hazelnut Paris-Brest ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 296 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de migdale, lapte, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Paris-Brest, Tort Cu Cremă Paris-Brest, și Tort Cu Puf Cu Cremă De Căpșuni (Paris Brest).
Instrucțiuni
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Prăjiți alunele într-o tigaie superficială la cuptor până când pielea se desparte și nucile sunt aurii, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
3
Scoateți din cuptor (lăsați cuptorul pornit), apoi înfășurați alunele într-un prosop de bucătărie și lăsați la abur 5 până la 10 minute. Frecați alunele în prosop pentru a îndepărta pielea liberă (este posibil ca unele piei să nu se desprindă), apoi transferați alunele într-un castron mic, aruncând pielea. În timp ce alunele se aburesc, prăjiți migdalele în tava de copt până devin aurii, 5 până la 8 minute, apoi adăugați în bol cu alune. Ungeți ușor tigaia și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Migdale
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Folie
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Tava De Copt
Bol
Cuptor
4
Gătiți zahărul într-o tigaie mică și uscată, la foc moderat, tigaie învârtită, până când zahărul începe să se topească, aproximativ 2 minute. Continuați să gătiți, învârtind tigaia, până când zahărul este topit într-un caramel auriu adânc, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se ia de pe foc și, lucrând rapid, se amestecă nucile pentru a se acoperi, apoi se transferă amestecul în tigaia unsă, întinzându-se ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Lăsați să stea la temperatura camerei până se întărește și se răcește, aproximativ 30 de minute.
7
Transferați pralina într-o pungă de plastic sigilabilă și o pungă de etanșare, presând excesul de aer. Zdrobiți grosolan pralina în pungă folosind un sucitor sau fundul unei tigaie grele, apoi transferați trei sferturi într-un robot de bucătărie și pur și simplu până când devine un "unt" neted și cremos, 3 până la 4 minute. Rezervați pralina zdrobită rămasă pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praline
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Pungi Ziploc
știft De Rulare
Tigaie
1
Aduceți laptele la foc mic într - o cratiță grea de 2 1/2 până la 3 litri la foc moderat. În timp ce laptele se încălzește, amestecați gălbenușurile, zahărul, amidonul de porumb și sarea într-un castron rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
2
Adăugați lapte fierbinte în amestecul de gălbenușuri într-un flux, amestecând, apoi transferați amestecul în cratiță și aduceți la foc mic la foc moderat, amestecând (amestecul va deveni gros și plin de cocoloașe). Simmer, amestecând constant, 3 minute (amestecul va deveni neted).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se amestecă untul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
4
Transferați într-un castron curat și răciți crema de patiserie, suprafața acoperită cu hârtie de ceară, până la rece, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Bol
5
Bateți smântâna grea într-un castron cu un mixer electric până când ține doar vârfuri rigide. Bateti crema de patiserie intr-un bol mare cu mixerul pana se omogenizeaza, apoi adaugati "untul" de pralina si bateti pana se incorporeaza. Îndoiți frisca, o treime la un moment dat, ușor, dar bine, apoi acoperiți suprafața cremei de alune cu hârtie de ceară și răciți până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Cremă De Patiserie
Cremă
Alune
Praline
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Hârtie De Ceară
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F. urmăriți un cerc de 9 inci cu un creion pe un pătrat de 12 inci de pergament sau hârtie de ceară, apoi urmăriți un cerc de 5 inci în interiorul acestuia. Întoarceți hârtia (cercurile vor fi în continuare vizibile) și puneți-o pe o foaie mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Hârtie De Ceară
Cuptor
2
Aduceți apa la fiert cu unt, zahăr granulat și sare într-o cratiță grea de 3 litri la foc mare, apoi reduceți focul la moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați făina dintr-o dată și gătiți, amestecând energic cu o lingură de lemn, până când amestecul se îndepărtează de partea tigaiei, aproximativ 1 minut. Continuați să gătiți și amestecați energic (pentru a usca amestecul) încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
4
Scoateți tigaia de pe foc și răciți amestecul, amestecând ocazional, până se încălzește la atingere, 5 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ouă întregi 1 la un moment dat, amestecând energic după fiecare adăugare până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Aluat
6
Transferați aluatul în punga de patiserie prevăzută cu vârf simplu și țeavă 3 inele concentrice pentru a umple spațiul dintre cercurile trasate pe pergament, apoi țeavă încă 2 deasupra pentru a acoperi cusăturile dintre inelele inferioare. Periați ușor patiseria cu puțină spălare de ouă, apoi împrăștiați migdalele peste patiserie și praf cu 1 lingură de zahăr cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Migdale
Aluat
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
7
Coaceți patiseria choux până când este aurie și bine umflată, 20 până la 25 de minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 375 km f și continuați să coaceți până la auriu profund și ferm la atingere, cu aproximativ 25 de minute mai mult. Înțepați imediat blatul de patiserie în 8 până la 10 locuri cu vârful unui cuțit mic ascuțit (pentru a elibera abur) și continuați să coaceți până se rumenesc, încă aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
8
Transferați patiseria (pe pergament) într-un raft și răciți complet, aproximativ 30 de minute.
9
Înjumătățiți patiseria orizontal cu un cuțit zimțat și răsturnați cu atenție partea superioară pe suprafața de lucru.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
10
Îndepărtați și aruncați orice aluat umed din interiorul de sus și de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
11
Transferați crema de alune în punga de patiserie curățată și uscată prevăzută cu vârf de stea și cremă de țeavă decorativ în jumătatea inferioară a patiseriei, apoi reintroduceți cu atenție jumătatea superioară peste ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
12
Presărați blatul cu pralină rezervată și praf cu zahăr suplimentar de cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Praline
1
Praline și praline " unt " pot fi făcute cu 2 zile înainte. Răciți untul într-un recipient etanș și păstrați pralina rămasă într-un recipient etanș la temperatura camerei.Crema de patiserie (fără praline " unt " sau frisca) pot fi refrigerate, suprafața acoperită cu hârtie de ceară și castron acoperit cu folie de plastic, până la 2 zile.Inelul Choux poate fi copt (dar nu înjumătățit) cu 8 ore înainte și răcit complet, descoperit, apoi păstrat, acoperit slab cu folie (nu folie de plastic), la temperatura camerei. Inelul choux răcit poate fi, de asemenea, înghețat, înfășurat strâns în folie de plastic, 1 săptămână. Dezghețați complet în ambalaj înainte de a recrispa într-un cuptor preîncălzit de 350 km f 10 minute. Se răcește la temperatura camerei înainte de a continua.Crema de umplere poate fi răcită până la 4 ore.Paris-Brest poate fi asamblat cu 2 ore înainte de servire și păstrat la temperatura camerei răcoroase.