Hashbrown-Caserola De Cotlet De Porc

Hashbrown-Caserola De Cotlet De Porc
Hashbrown-caserola de cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 564 calorii, 44G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 5. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați smântână, brânză cheddar, ulei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Caserola De Cotlet De Porc, Caserola De Cotlet De Porc, și Caserola De Cotlet De Porc.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu, se rumenesc Cotletele de porc pe ambele părți în ulei. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Combinați smântâna, supa și laptele într-un castron mare; amestecați hashbrowns și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
SmântânăSmântână
CeapăCeapă
LapteLapte
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Întindeți amestecul de smântână într-o tigaie de copt de 13"x9" fără grăsime și presărați brânză. Se acoperă cu cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SmântânăSmântână
BrânzăBrânză
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți, neacoperit, la 375 timp de 45 până la 50 de minute sau până când se încălzește și Cotletele de porc sunt complet fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate20
Revista