Hash de carne de vită Corned și ouă fierte cu Hollandaise ușor

Hash de carne de vită Corned și ouă fierte cu Hollandaise ușor
Hash de carne de vită Corned și ouă fierte cu Hollandaise ușor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de dimineață. Această rețetă servește 4 și costă 5,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 133g de grăsime, și un total de 1505 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați morcovi pentru copii, suc de lămâie, carne de vită și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este mare. Rețete similare sunt Hash de carne de vită cu ouă braconate, Hash de carne de vită cu ouă braconate, și Hash și ouă de vită Corned.

Instrucțiuni

1
Puneți gălbenușurile de ou, muștarul, cayenne și apa într-un blender. Amestecați acest lucru împreună și apoi începeți încet să turnați untul cald cu blenderul în funcțiune. Opriți mașina când tot untul a fost încorporat. Gustați și reglați condimentul cu suc de lămâie, sare și piper. Subțire hollandaise cu puțină apă dacă este prea groasă. Păstrați cald în timp ce prăjiți hash-ul și braconați ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu, adăugați ceapa și gătiți până la moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați carnea de vită, legumele și arpagicul; gătiți până când fundul este maro și crocant,aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
3
Puneți ouăle: între timp, umpleți o tigaie mare cu apă, aduceți-o la fierbere și adăugați oțetul și un vârf mare de sare. Reduceți căldura până când apa abia fierbe. Crăpați fiecare ou într-un castron mic și glisați cu grijă oul în apă. Gatiti pana cand ouale sunt setate, aproximativ 3 1/2 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Scoateți ouăle cu o lingură pliată și tamponați fundul cu prosoape de hârtie pentru a le usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1
Așezați 1/4 din hash pe o farfurie caldă sau un castron puțin adânc. Se acoperă cu un ou fiert și câteva linguri de hollandaise; garnisiți cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Ou FiertOu Fiert
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Puneți uleiul de măsline și untul într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați legumele și aruncați pentru a le acoperi bine cu grăsimea; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4
Adăugați 1 cană de apă și aduceți la fierbere. Coborâți focul la foc mic, acoperiți oala și gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Între timp, faceți untul din plante combinând untul moale și ierburile împreună; condimentează cu puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
6
Pentru a servi, întindeți niște unt de plante în fundul unui bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați legumele fierbinți și punctați cu mai mult unt de plante. Umeziți cu o parte din lichidul de gătit și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista