Harisseh (Dulciuri Din Orientul Mijlociu)

Harisseh (Dulciuri Din Orientul Mijlociu)
Harisseh (dulciuri din Orientul Mijlociu) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 149 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 25 și costă 16 cenți pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 6 fani. Dacă aveți la îndemână făină de semolă, apă, jumătăți de migdale albite și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare middl eastern. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Salată Din Orientul Mijlociu, Pui Din Orientul Mijlociu, și Miel Din Orientul Mijlociu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați semolina, praful de copt, 2 căni de zahăr și migdalele tocate până se omogenizează uniform. Se amestecă iaurtul, uleiul vegetal și apa de trandafir până se formează un aluat moale. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Apăsați aluatul într-un vas de copt pătrat de 9x9 inci și neteziți partea superioară. Înscrieți partea superioară a aluatului pentru a crea 25 de pătrate, apoi topiți fiecare pătrat cu o jumătate de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul s-a umflat și s-a rumenit, aproximativ 20 de minute. Harisseh se face atunci când partea de sus este de aur, iar centrul a întărit. Când ați terminat, scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în tigaie timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
În timp ce harisseh se răcește, turnați apă și 2 căni de zahăr într-o cratiță. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 5 minute. Se amestecă 1 linguriță de apă de trandafir și suc de lămâie, apoi se scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Pentru a servi, tăiați harissehul cald în 25 de pătrate și așezați-l pe un platou mare de servire; turnați siropul de apă de trandafir, asigurându-vă că toate bucățile sunt umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Revista