Harisseh (Dulciuri Din Orientul Mijlociu)

Harisseh (Dulciuri Din Orientul Mijlociu)
Harisseh (dulciuri din Orientul Mijlociu) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 149 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 25 și costă 16 cenți pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 6 fani. Dacă aveți la îndemână făină de semolă, apă, jumătăți de migdale albite și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare middl eastern. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Salată Din Orientul Mijlociu, Pui Din Orientul Mijlociu, și Miel Din Orientul Mijlociu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați semolina, praful de copt, 2 căni de zahăr și migdalele tocate până se omogenizează uniform. Se amestecă iaurtul, uleiul vegetal și apa de trandafir până se formează un aluat moale. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Apăsați aluatul într-un vas de copt pătrat de 9x9 inci și neteziți partea superioară. Înscrieți partea superioară a aluatului pentru a crea 25 de pătrate, apoi topiți fiecare pătrat cu o jumătate de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul s-a umflat și s-a rumenit, aproximativ 20 de minute. Harisseh se face atunci când partea de sus este de aur, iar centrul a întărit. Când ați terminat, scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în tigaie timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
În timp ce harisseh se răcește, turnați apă și 2 căni de zahăr într-o cratiță. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 5 minute. Se amestecă 1 linguriță de apă de trandafir și suc de lămâie, apoi se scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Pentru a servi, tăiați harissehul cald în 25 de pătrate și așezați-l pe un platou mare de servire; turnați siropul de apă de trandafir, asigurându-vă că toate bucățile sunt umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Revista