Harisseh (Dulciuri Din Orientul Mijlociu)
Harisseh (dulciuri din Orientul Mijlociu) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 149 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 25 și costă 16 cenți pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 6 fani. Dacă aveți la îndemână făină de semolă, apă, jumătăți de migdale albite și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare middl eastern. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Salată Din Orientul Mijlociu, Pui Din Orientul Mijlociu, și Miel Din Orientul Mijlociu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați semolina, praful de copt, 2 căni de zahăr și migdalele tocate până se omogenizează uniform. Se amestecă iaurtul, uleiul vegetal și apa de trandafir până se formează un aluat moale. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Apăsați aluatul într-un vas de copt pătrat de 9x9 inci și neteziți partea superioară. Înscrieți partea superioară a aluatului pentru a crea 25 de pătrate, apoi topiți fiecare pătrat cu o jumătate de migdale.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul s-a umflat și s-a rumenit, aproximativ 20 de minute. Harisseh se face atunci când partea de sus este de aur, iar centrul a întărit. Când ați terminat, scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în tigaie timp de 20 de minute.
În timp ce harisseh se răcește, turnați apă și 2 căni de zahăr într-o cratiță. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 5 minute. Se amestecă 1 linguriță de apă de trandafir și suc de lămâie, apoi se scoate de pe foc.
Pentru a servi, tăiați harissehul cald în 25 de pătrate și așezați-l pe un platou mare de servire; turnați siropul de apă de trandafir, asigurându-vă că toate bucățile sunt umede.