Harissa veg, brânză de capră și salată de cuscus

Harissa veg, brânză de capră și salată de cuscus
Harissa veg, brânză de capră și salată de cuscus este un lacto ovo vegetarian felul principal. Această rețetă servește 2. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 311 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de cuscus, suc de lămâie, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 182 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Brânză de capră la cuptor cu Harissa, Salată de legume prăjite și cuscus, și Frittata cu ciuperci, Harissan și brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Puneți cuscusul într-un castron, condimentați și adăugați sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
2
Se toarnă peste 100 ml apă clocotită din ibric, se acoperă cu un prosop de ceai și se lasă câteva minute până când lichidul a fost complet absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
3
Puneți cuscusul cu o furculiță. Aruncați restul de legume prăjite cu harissa și orice ulei din cositorul de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
HarissaHarissa
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
4
Se adaugă în cuscus cu brânza și racheta. Împachetați în căzi și răciți până la prânz sau mâncați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate38
Revista