Harissa veg, brânză de capră și salată de cuscus
Harissa veg, brânză de capră și salată de cuscus este un lacto ovo vegetarian felul principal. Această rețetă servește 2. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 311 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de cuscus, suc de lămâie, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 182 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Brânză de capră la cuptor cu Harissa, Salată de legume prăjite și cuscus, și Frittata cu ciuperci, Harissan și brânză de capră.
Instrucțiuni
Puneți cuscusul într-un castron, condimentați și adăugați sucul de lămâie.
Se toarnă peste 100 ml apă clocotită din ibric, se acoperă cu un prosop de ceai și se lasă câteva minute până când lichidul a fost complet absorbit.
Puneți cuscusul cu o furculiță. Aruncați restul de legume prăjite cu harissa și orice ulei din cositorul de prăjire.
Se adaugă în cuscus cu brânza și racheta. Împachetați în căzi și răciți până la prânz sau mâncați imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.