Harissa Chicken traybake
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Harissa chicken traybake ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 51G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 376 calorii. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 329 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați dovleceii, iaurtul natural g pot, ceapa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Tavă de pui Harissa cu ardei și feta, All-in-one pui traybake, și Chicken & chorizo traybake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Se amestecă 2 linguri de harissa cu 3 linguri de iaurt. Frecați peste tot pieptul de pui și lăsați-l deoparte să se marineze în timp ce începeți legumele.
Aruncați dovleceii și ceapa cu harissa rămasă, amestecată cu 2 lingurițe de ulei (floarea soarelui, legumele sau măslinele sunt bine) și câteva condimente într-o formă mare de prăjire. Prăjiți timp de 10 minute.
Scoateți legumele din cuptor, adăugați puiul în cutie, apoi prăjiți încă 20-25 de minute până când puiul și legumele sunt fierte.
Serviți cu iaurtul rămas pe lateral și un castron mare de cuscus sau orez.