Hanuka Rugelach
Această rețetă vegetariană servește 64 și costă 9 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 46 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați curmale, scorțișoară, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Rugelach prăjit adânc și ultimul Hanukkah Giveaway :(, Hanuka Latkes, și Hanuka Piept pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți 1 cană de unt, 2 linguri de zahăr granulat și crema de brânză până când este ușoară și pufoasă.
Adăugați făină; se amestecă până se omogenizează bine.
Formați aluatul în bilă; împărțiți în 4 bucăți. Formați fiecare piesă în bilă; aplatizați în disc gros de 1/2 inch. Înfășurați fiecare în folie de plastic; refrigerați 1 oră pentru o manipulare mai ușoară.
Se încălzește cuptorul la 375 buc. F. Se unge 2 foi de fursecuri cu scurtare sau se pulverizează cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați curmalele, fisticul, 1/3 cană zahăr granulat, scorțișoara și 1/4 cană unt până se omogenizează bine.
Pe suprafața făinată cu sucitor făinat, întindeți 1 disc de aluat la un moment dat până la grosimea de 1/8 inch, formând o rundă de 12 inci. (Păstrați discurile rămase de aluat la frigider.)
Presărați 1/4 din amestecul de nuci de curmale pe rotund; apăsați ușor în aluat.
Tăiați rotund în 16 pene.
Rulați fiecare pană de la marginea curbată la punct.
Așezați pe foi de prăjituri unse.
Coaceți 13 până la 18 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foile de cookie pe rafturile de răcire. Se răcește 30 de minute sau până se răcește complet.
Se presară cu zahăr pudră.