Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Hanukkah Dreidel. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 565 calorii. Această rețetă servește 15. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de făină de aur, scurtare, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 514 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Mere Hanukkah Polonez, Tort Cu Strat De Hanukkah Cu Ciocolată Dublă, și Rețetă Comestibilă Dreidel Craft pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu scurtare și făină ușoară sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Copt
Scurtarea
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, bateți făina, 1 2/3 căni de zahăr granulat, 2/3 cană de scurtare, 1 1/4 căni de lapte, praful de copt, sarea și 1 linguriță de vanilie cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, răzuind bolul constant. Bate la viteză mare 2 minute, răzuire castron ocazional. Bate în albușuri de ou la viteză mare 2 minute, răzuire castron ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Praf De Copt
Albușuri De Ou
Scurtarea
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi tortul; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Scobitori
Cuptor
Cuțit
Tigaie
5
Între timp, pentru a face glazură albă, într-un castron mare, bateți zahărul pudră și 3/4 cană de scurtare cu lingura sau mixerul electric la viteză mică. Bateți în 3/4 linguriță de vanilie limpede și 4 până la 5 linguri de lapte până se omogenizează și se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Scurtarea
Glazura
Vanilie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
6
În castron mediu, rezervați 2 căni de glazură albă; nuanțați cu culoarea alimentelor. Rezervați 2/3 cană de glazură albastră pentru decorare; pus deoparte. Într-un castron mic, rezervați 2/3 cană din glazura albă pentru decorare; pus deoparte. Într-un alt castron mic, rezervați 1/4 cană din glazura albă; se amestecă cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor
Glazura
Pudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Acoperiți tava plată mare sau bucata de carton (20x12 inci) cu folie de plastic sau folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Folie De Plastic
8
Tăiați tortul așa cum se arată în diagramă. Congelați bucățile descoperite aproximativ 1 oră pentru o înghețare mai ușoară, dacă doriți. Aranjați bucățile de tort pentru a forma dreidel așa cum se arată în diagramă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
9
Înghețați centrul și părțile laterale ale dreidelului cu glazură albă rămasă. Înghețați punctul dreidel, manipulați partea superioară și părțile laterale cu glazură albastră rămasă, atașând bucăți cu cantitate mică de glazură. Conturați litera Ebraică la alegere cu o scobitoare; completați cu glazură de cacao și conturați cu chipsuri de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Glazura
Pudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
10
Locul rezervat 2/3 cana glazura alb în decorarea sac cu vârful stea #32; țeavă o margine coajă de-a lungul bazei și marginea de sus a tort alb-mată. Cu glazură albastră rezervată de 2/3 cană, țeavă o margine de coajă de-a lungul bazei și marginea superioară a tortului cu glazură albastră cu vârf de coajă. Conturați marginile superioare ale tortului alb-mat cu chipsuri de ciocolată.