Hamburger sau chifle Sandwich
Hamburger sau sandwich chifle ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 74 calorii. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet balsamic, făină de pâine, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Chifle slabe de Hamburger fără Gluten (ca un singur chifle!), Hamburger sau Chifle Hot Dog, și Hamburger Buns.
Instrucțiuni
Combinați apa, drojdia, zahărul, făina de pâine și sarea într-un castron de mixer cu suport prevăzut cu Atașament pentru cârlig de aluat. Frământați la viteză mică până se formează aluat neted și elastic, aproximativ 10 minute.
Adăugați uleiul de măsline și continuați să frământați până când uleiul este încorporat și aluatul este neted, strălucitor și elastic, aproximativ 3 minute slonger.
Se transferă într-un castron separat, se acoperă bine cu folie de plastic și se lasă deoparte până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
În timp ce aluatul alb crește, faceți aluat de secară.
Combinați apă, drojdie, zahăr, făină de pâine, făină de secară, sare, pudră de cacao și oțet balsamic într-un castron al mixerului dvs. de stand prevăzut cu atașament cu palete.
Se amestecă la viteză medie-mică până când aluatul formează o bilă care curăță părțile laterale ale bolului, aproximativ 5 minute.
Adăugați uleiul de măsline și continuați să frământați până când uleiul este complet încorporat, cu aproximativ 3 minute mai mult. Puneți deoparte în timp ce aluatul alb crește.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Când aluatul alb a crescut, întoarceți - l, frământați-l scurt pe o suprafață ușor făinată, apoi întindeți-l într-un pătrat de aproximativ 13 pe 13 inci. Folosind un tăietor de biscuiți de 3 inci, tăiați 16 cercuri din aluat. Rulați resturile astfel încât aluatul să aibă aceeași grosime ca înainte și tăiați încă 8 cercuri, astfel încât să aveți 24 de cercuri. Aranjați 12 dintre aceste cercuri pe foaia de copt pregătită căptușită cu pergament. Cercurile se vor micșora puțin în diametru după ce le tăiați. Aruncați resturile sau salvați pentru o altă utilizare.
Făinați din nou suprafața de lucru și scoateți aluatul de secară. Nu va fi crescut prea mult, dar se va simți aerisit și spongios.
Rotiți-l într-un dreptunghi de 9 x 12 inci. Folosind un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inch, tăiați 12 cercuri din aluat. Aruncați resturile sau salvați pentru o altă utilizare.
Așezați cercurile de secară îngrijit deasupra cercurilor albe de pe foaia de copt. Nu trebuie să faceți nimic pentru a le face să se lipească, se vor adera unul la celălalt fără niciun ajutor.
Așezați cele 12 cercuri albe rezervate deasupra cercurilor de secară. Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte până când aluatul alb și-a dublat dimensiunea, aproximativ 25 de minute.
Când chiflele s-au dublat, scoateți folia de plastic și coaceți până se rumenesc, rotind la jumătatea drumului prin coacere, aproximativ 25 de minute în total.
Așezați chiflele pe un suport pentru a se răci.