Hamburger sau chifle Sandwich

Hamburger sau chifle Sandwich
Hamburger sau sandwich chifle ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 74 calorii. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet balsamic, făină de pâine, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Chifle slabe de Hamburger fără Gluten (ca un singur chifle!), Hamburger sau Chifle Hot Dog, și Hamburger Buns.

Instrucțiuni

1
Combinați apa, drojdia, zahărul, făina de pâine și sarea într-un castron de mixer cu suport prevăzut cu Atașament pentru cârlig de aluat. Frământați la viteză mică până se formează aluat neted și elastic, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
AluatAluat
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
2
Adăugați uleiul de măsline și continuați să frământați până când uleiul este încorporat și aluatul este neted, strălucitor și elastic, aproximativ 3 minute slonger.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se transferă într-un castron separat, se acoperă bine cu folie de plastic și se lasă deoparte până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
4
În timp ce aluatul alb crește, faceți aluat de secară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
SecarăSecară
5
Combinați apă, drojdie, zahăr, făină de pâine, făină de secară, sare, pudră de cacao și oțet balsamic într-un castron al mixerului dvs. de stand prevăzut cu atașament cu palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină De PâineFăină De Pâine
Făină De SecarăFăină De Secară
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
6
Se amestecă la viteză medie-mică până când aluatul formează o bilă care curăță părțile laterale ale bolului, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați uleiul de măsline și continuați să frământați până când uleiul este complet încorporat, cu aproximativ 3 minute mai mult. Puneți deoparte în timp ce aluatul alb crește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
9
Când aluatul alb a crescut, întoarceți - l, frământați-l scurt pe o suprafață ușor făinată, apoi întindeți-l într-un pătrat de aproximativ 13 pe 13 inci. Folosind un tăietor de biscuiți de 3 inci, tăiați 16 cercuri din aluat. Rulați resturile astfel încât aluatul să aibă aceeași grosime ca înainte și tăiați încă 8 cercuri, astfel încât să aveți 24 de cercuri. Aranjați 12 dintre aceste cercuri pe foaia de copt pregătită căptușită cu pergament. Cercurile se vor micșora puțin în diametru după ce le tăiați. Aruncați resturile sau salvați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Făinați din nou suprafața de lucru și scoateți aluatul de secară. Nu va fi crescut prea mult, dar se va simți aerisit și spongios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SecarăSecară
11
Rotiți-l într-un dreptunghi de 9 x 12 inci. Folosind un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inch, tăiați 12 cercuri din aluat. Aruncați resturile sau salvați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
AluatAluat
RolaRola
12
Așezați cercurile de secară îngrijit deasupra cercurilor albe de pe foaia de copt. Nu trebuie să faceți nimic pentru a le face să se lipească, se vor adera unul la celălalt fără niciun ajutor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SecarăSecară
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Așezați cele 12 cercuri albe rezervate deasupra cercurilor de secară. Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte până când aluatul alb și-a dublat dimensiunea, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
SecarăSecară
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
14
Când chiflele s-au dublat, scoateți folia de plastic și coaceți până se rumenesc, rotind la jumătatea drumului prin coacere, aproximativ 25 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor
15
Așezați chiflele pe un suport pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate17
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista