Hamam Mahshi bi Burghul (găini Cornish cu Bulgur, stafide și nuci de pin)

Hamam Mahshi bi Burghul (găini Cornish cu Bulgur, stafide și nuci de pin)
Hamam Mahshi bi Burghul (găini Cornish cu Bulgur, stafide și nuci de pin) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.87 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 1065 calorii, 67g de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei vegetal, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coacăzele, puteți urma acest fel principal cu O Budincă De Pungă Cu Coacăze ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Ardei umpluți cu Bulgur, nuci și stafide, Bulgur cu nuci de pin, și Roșii umplute cu Bulgur și nuci de pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti găinile, presărați cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
2
Așezați ceapa și următoarele 5 ingrediente (ceapa prin ienibahar) într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IenibaharIenibahar
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Combinați găinile și amestecul de ceapă într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Pungă de etanșare; marinați la frigider 1 oră, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Scoateți găinile din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
5
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Așezați găinile pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit; coaceți la 400 timp de 35 de minute sau până când termometrul înregistrează 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Pentru a pregăti bulgurul, înmuiați coacăzele într-un castron cu apă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
BulgurBulgur
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se scurge; pus deoparte. Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Adăugați bulgurul,1 1/2 lingurițe scorțișoară, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute sau până când lichidul este absorbit. Se amestecă coacăze, nuci de pin și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
ScorțișoarăScorțișoară
CoacăzeCoacăze
BulgurBulgur
UntUnt
PiperPiper
SareSare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista