Ham-și-elvețian Stromboli
Ham-și-elvețian Stromboli necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 252 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, drojdie de pâine, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Șuncă și Stromboli Elvețieni, Ham-și-elvețian Stromboli, și Șuncă și Stromboli Elvețieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit. Urmați instrucțiunile producătorului pentru introducerea făinii și a următoarelor 6 ingrediente (făină prin muștar) în tigaia de pâine și selectați ciclul aluatului; porniți mașina de pâine.
Scoateți aluatul din mașină (nu coaceți). Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată și frământați timp de 30 de secunde. Acoperiți aluatul și lăsați să se odihnească 10 minute.
Rulați aluatul într-un oval de 10 x 8 inci pe o suprafață ușor aromată.
Presărați șunca și brânza pe jumătate de oval, pe lungime, lăsând o margine de 1 inch. Îndoiți aluatul peste umplutură și apăsați marginile și capetele împreună pentru a sigila.
Acoperiți o foaie mare de copt cu hârtie pergament și praf cu făină de porumb.
Așezați pâinea, cusătura în jos, pe tigaia pregătită. Faceți 3 tăieturi diagonale de 1/4 inci adâncime pe partea superioară a pâinii folosind un cuțit ascuțit. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 35
Descoperă aluatul; perie cu ou.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până se rumenesc. Se răcește ușor.