Ham Tetrazzini
Ham Tetrazzini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 343 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți lapte, făină, pesmet și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Puneți făina într-un castron; adăugați bulion, lapte și piper. Amestecați bine amestecul de făină cu un tel.
Topiți margarina într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci și ardei gras; saut 3 minute.
Adăugați amestecul de făină. Gatiti 2 minute sau pana se ingroasa si clocoteste; se amestecă constant.
Combinați sosul, tăiței, șunca, brânza și sherry într-o caserolă de 1 1/2 litru sau un vas rotund de gratin de 10 inci; se presară cu pesmet.
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până la bule.