Ham Tetrazzini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 343 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți lapte, făină, pesmet și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți făina într-un castron; adăugați bulion, lapte și piper. Amestecați bine amestecul de făină cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Bulion
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Topiți margarina într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margarină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ciuperci și ardei gras; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ciuperci
5
Adăugați amestecul de făină. Gatiti 2 minute sau pana se ingroasa si clocoteste; se amestecă constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Combinați sosul, tăiței, șunca, brânza și sherry într-o caserolă de 1 1/2 litru sau un vas rotund de gratin de 10 inci; se presară cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Paste
Brânză
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sos
șuncă
7
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până la bule.