Ham ' n Cheese Calzones
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 88 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 27. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați trei brânzeturi, crustă de pizza, pansament clasic de fermă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Ham și brânză hash caserola maro.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Desfaceți aluatul de pizza pe suprafața ușor făinată; apăsați în dreptunghi de 18x12 inci.
Tăiați în 6 dreptunghiuri.
Se acoperă cu șuncă până la 1/2 inch de margini, tăind felii de șuncă, după cum este necesar, pentru a forma un strat uniform.
Combinați brânza și pansamentul; se întinde peste șuncă. Se acoperă cu roșii.
Îndoiți dreptunghiurile de aluat transversal în jumătate; sigilați marginile cu furculița.
Așezați pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 15 până la 17 min. sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto