Halloween Monstru-Gura Tacos

Halloween Monstru-Gura Tacos
Reteta de Halloween monstru-gura Tacos ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 30 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 164 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,21 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă, amestec de condimente old El less sodium taco, salată verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Halloween. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Halloween Monstru-Gura Gustări, Creiere Monstru {Petrecere De Blog Monstru De Halloween}, și Tort Monstru De Halloween.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare roșie pe lungime în 3 bucăți. Rămase în interiorul de tomate pot fi tocate pentru umplere taco suplimentare, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2
Tăiați fanta în 1 parte a fiecărui măslin pentru a face o parte plată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3
Tăiați fiecare dintre feliile de brânză pe jumătate vertical într-o linie în zig-zag pentru a arăta ca dinții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4
Încălziți cuptorul la 177°.aranjați cojile de taco pe foaia de cookie-uri negrasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DuzinăDuzină
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Coaceți 5 până la 7 minute sau până când este fierbinte. Între timp, în tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită măcinată la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând frecvent, până când este gătită bine; scurgere. Se amestecă amestecul de condimente taco și apă. Reduceți căldura la mediu; gătiți aproximativ 5 minute, amestecând frecvent până când apa s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Pentru a asambla, umpleți tacos cu umpluturile dorite, astfel încât hamburgerul să fie deasupra. Așezând fiecare taco pe o parte pe farfuria de servire, introduceți 1 felie de Roșie în umplutura de carne pentru a arăta ca limba.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Așezați 1 felie de brânză cu marginea în zig-zag spre carne de-a lungul părții superioare a taco-ului între coajă și umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Așezați 2 măsline, cu părțile plate în jos, pentru a arăta ca ochii deasupra cochiliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista