Halibut învelit în frunze de struguri

Halibutul învelit în frunze de struguri este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 15,96 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 87G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 745 calorii. Un amestec de ardei iute serrano, sare kosher, halibut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele de cocos, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Lapte De Cocos ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Halibut Aburit În Frunze De Struguri, Halibut prăjit în frunze de struguri cu vinetă de lămâie, și Halibut Copt Învelit În Frunze De Salată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Așezați patru foi de folie de aluminiu de 12 pe 12 inci.
Așezați 1 frunză mare de struguri în centrul fiecărei bucăți de folie și acoperiți fiecare cu 1 file de halibut. Aranjați o parte din ghimbir, ceapă și ardei iute deasupra fiecărui file. Se condimentează cu sare. Puneți 3 linguri de lapte de cocos peste fiecare File, apoi înfășurați cu frunza de struguri.
Așezați o altă frunză de struguri deasupra, înfășurând în lateral, pentru a forma un pachet în jurul peștelui. Înfășurați ușor cu folia și sigilați.
Coaceți timp de 15 minute (dacă începeți cu pește crud, coaceți timp de 20 până la 25 de minute).
Între timp, gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Scoateți pachetele de pește din folie și serviți cu orezul și salata de fasole verde și castraveți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.